Emektar Öğretmene Ödül - Son Dakika
Yerel

Emektar Öğretmene Ödül

Emektar Öğretmene Ödül

Edremit’in sevilen simalarından, yılların öğretmeni Huldiye Demir’e Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

25.11.2014 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit'in sevilen simalarından, yılların öğretmeni Huldiye Demir'e Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Edremit genelinde eğitime verdiği katkılardan dolayı 47 yıl boyunca sayısız öğrenci yetiştirmiş olan Huldiye Demir'e teşekkür plaketi takdim etti. Huldiye Demir'i evinde ziyaret eden Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve ekibi, Demir'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Koç "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Edremit genelinde 4 öğretmenimizi tespit ettik. Bu değerli öğretmenlerimizden birisi de Sayın Huldiye Demir öğretmenimizdir. Kendisi Edremit genelinde olsun, Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış binlerce öğrencinin rehberidir. Biz kendisini ziyaret ederek bizzat teşekkür etmek ve nacizane plaketini takdim etmek istedik" dedi.

Huldiye Demir ise kendisine gösterilen bu onur karşısında oldukça duygulanarak "Ben 47 yıldır eğitim camiasına hizmet vermiş bir öğretmenim. Bugün beni ziyaret ederek, beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim. Ben öğrencilerimin hafızalarında emimin etkili bir şekilde kalmışımdır. Bizim öğretmenlik anlayışımız çok farklıydı. Öğretmen olmak isteyen gençler ve öğretmenlik mesleğini sürdüren gençlerimiz, işini çok severek, özenerek yapmalıdırlar. Giydiğiniz kıyafetten, ağız bakımınızdan ve bilgi donanımızla öğrenci üzerinde etkin bir izlenim bırakmalısınız. Ben şundan eminim ki benim 47 yıl hizmet etmem belki de Türkiye'de bir rekordur. Bir gün olsun ne bir öğrencime ve de mesleğime küsmedim, hep severek görev yaptım. Tekrar beni Öğretmenler Gününde onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emektar Öğretmene Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement