Emektar Taraftar Tt Arena'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Emektar Taraftar Tt Arena'yı Ziyaret Etti

Emektar Taraftar Tt Arena\'yı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Galatasaray taraftarları arasında merak edilen isim olan Setrak Yelegen, Türk Telekom Arena’da bulunan GS Store mağazasını ziyaret etti.

16.02.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarıyla Galatasaray taraftarları arasında merak edilen isim olan Setrak Yelegen, Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasını ziyaret etti.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla Galatasaray taraftarları arasında merak edilen kişinin kim olduğu belli oldu. Setrak Yelegen isimli Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasına ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman da Yelegen ile bir araya geldi.

Emaktar taraftar Setrak Yelegen'e Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı bir formanın yanı sıra Lazio karşılaşmasının bileti ve basketbol maçları için kombine kartı hediye edildi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Yelegen, sezon boyunca taraftarlardan Galatasaray'ı desteklemelerini isteyerek, "Galatasaray büyük bir camia, büyük bir kulüptür. Bu takım UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı aldığında dünyanın 1 numarası olmuştur. Bu takıma sahip çıkalım, takımımız başarıyı öyle kazansın. Türkiye'de hiçbir takım Galatasaray gibi olamaz. Tek bilek, tek yürek olarak taraftarlarımızla takımımıza destek olalım" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emektar Taraftar Tt Arena'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement