Emel Sayın Annesini Gözyaşlarıyla Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Emel Sayın Annesini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Emel Sayın Annesini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Sanatçı Emel Sayın, vefat eden annesi Suat Sayın'ı son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.

06.05.2014 15:09  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Emel Sayın, vefat eden annesi Suat Sayın'ı son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı. Annesinin tabutu başında gözyaşlarına boğulan Sayın'ı yakınları teselli etti.

Marmaris'te yaşayan Emel Sayın'ın annesi Suat Sayın 88 yaşında vefat etmişti. Suat Sayın için Levent Cami'inde cenaze töreni düzenlendi. Mahsun Kırmızıgül, Ferdi Tayfur, Selami Şahin, Şevket Altuğ, Yılmaz Ulusoy gibi iş ve sanat dünyasının birçok ünlü ismi Emel Sayın'ı bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Sanatçı Selami Şahin anne gibi yar olmayacağını belirtirken, Ferdi Tayfur ise Emel Sayın'a Allah'tan sabır dileyerek acısını paylaştığını söyledi. Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da cenazeye çelenk gönderdi.

Cenaze boyunca gözyaşlarını tutamayan Emel Sayın'ın ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Annesinin tabutunun başında uzun süre gözyaşı döken Sayın, daha sonra yakınları tarafından sakinleştirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Suat Sayın'ın cenazesi defnedilmek üzere Demirci Köyü Mezarlığı'na götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında zorlukla yürüyen Emel Sayın, annelerin çok kıymetli ve eşsiz olduğunu belirtirken, kendisini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emel Sayın Annesini Gözyaşlarıyla Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement