Emenike, Fenerbahçe'den Ayrılma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

Emenike, Fenerbahçe'den Ayrılma Kararı Aldı

Fenerbahçe'de bu sezon beklentilerin altında kalan ve Afrika basınına teknik direktörünü eleştiren Emenike, Kayseri Erciyesspor maçından sonra ayrılık kararı aldı.

21.12.2014 10:55  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike, Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında bir kez daha tartışma haline geldi. Sezon başında saha içinde kaptan Emre Belözoğlu ile tartışan, taraftarın kendisine yönelik protestosuna aynı şekilde karşılık veren Nijeryalı yıldız, Kayseri Erciyes karşılaşmasının öncesi ve sonrasında da gündeme oturdu.

"YANLIŞ YERDE OYNATILIYORUM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Afrika basınına yaptığı açıklamalarda yanlış yerde oynatıldığını savunarak teknik direktörünü eleştiren golcü oyuncu, Kayseri Erciyesspor maçında da oyundan alınmasına tepki göstererek doğrudan soyunma odasına girmişti.

EMENIKE İPLERİ KOPARDI

Milliyet'te yer alan haberde Emenike'nin ayrılmayı kafasına koyduğu ve sıkıntısını sık sık yakın arkadaşlarına da net bir şekilde ifade ettiği belirtildi. Haberde Nijeryalı oyuncunun gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı, menajerinin ise İngiliz ekipleriyle temasa başladığı da kaydedildi.

13 HAFTADA 2 GOLÜ VAR

Fenerbahçe formasıyla 2013-14 sezonunda 28 karşılaşmaya 12 gol sığdıran Emenike, bu sezon ise 13 haftada yalnızca 2 gol atabilen 27 yaşındaki futbolcu verimsiz bir dönemde kaldı.

Emenike, Fenerbahçe\'den Ayrılma Kararı Aldı
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Emenike, Fenerbahçe'den Ayrılma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Türkümmmm: Beter olun şikeciler haramiler 5 16 Yanıtla
  • KIZILTEPELİ: Cehenneme kadar gidebilirsin. Sen önce aldığın paranın hakkını ver sonra konuş. Oynadığınız futbola edeyim. 13 1 Yanıtla
  • Mr. Oz: Tek büyük FENERBAHÇE 6 3 Yanıtla
  • FÇ21: Bu sistemde emenikeye yer yok her topu alsında bi kaleye götürsün die beklemekten ömrümüz tükendi. 8 0 Yanıtla

Advertisement