Fenerbahçeli Emenike: Trabzonspor'u Yeneceğimizi Düşünüyorum - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Emenike: Trabzonspor'u Yeneceğimizi Düşünüyorum

Fenerbahçeli Emenike, son günlerde basında çıkan haberlerin aksine Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Stephen Keshi ile aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi.

09.09.2014 17:35  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike, son günlerde basında çıkan haberlerin aksine Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Stephen Keshi ile aralarında hiçbir problem olmadığını söyledi. Golcü futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçını kazanacaklarını düşündüğünü dile getirdi.

Emenike, FB TV'ye telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Milli takımdaki hocasıyla hiçbir problem yaşamadığını belirten Emenike, "Son günlerde Türk basınında, Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü ile problem yaşadığıma dair haberler çıkıyor. Böyle bir şey yok. Hocamla hiçbir sorun yaşamadım. Şu anda da onunla birlikteyim ve Güney Afrika ile oynayacağımız maçla ilgili konuşuyoruz. Beni, Güney Afrika maçını düşünerek Kongo maçında dinlendirdiğini düşünüyorum. Böyle haberlerin niye çıktığını anlamıyorum. Buna bir son vermeleri gerekiyor. Genç oyuncular için kötü bir durum bu. Tekrar ediyorum ne benim hocayla, ne de onun benle bir problemi var" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçı ile ilgili ise, "Geçen sene Trabzonspor'u deplasmanda mağlup etmiştik. Yine öyle olacağını düşünüyorum. Takımla birlikte çalışamıyorum ama eminim en iyi şekilde hazırlanıyorlardır. Güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Emenike: Trabzonspor'u Yeneceğimizi Düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement