Emenike Transferi Hakkında Konuştu - Son Dakika
Spor

Emenike Transferi Hakkında Konuştu

Emenike Transferi Hakkında Konuştu

Dünya Kupası'nda Nijerya Milli takım forması giyen Emmanuel Emenike, transfer durumuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

29.07.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başta Premier Lig takımları olmak üzere birçok transfer teklifi aldığı iddia edilen Fenerbahçeli yıldız, kariyerini sarı lacivertli formayla sürdürmek istediğini söyledi.

27 yaşındaki futbolcu, Africanfootball.com'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Şu an için transferle ilgili fazla bir şey konuşamam çünkü hala tatildeyim ve aklım Fenerbahçe'de. Türkiye'ye döndüğümde benim için resmi bir teklif var mı öğreneceğim. Ancak şu an sadece rahatlamak ve yeni sezona hazır gelmek istiyorum.

Daha önce de söylediğim gibi İstanbul'da mutluyum. Fenerbahçe'den gitmek için can atıyor değilim. Tek amacım, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla geçirdiğim sezondan daha da iyisine imza atmak. Eğer teklif gelirse bundan kulüp sorumlu. Son söz onların. Tek düşüncem yeni sezona iyi hazırlanmak çünkü Fenerbahçe ile olan kontrata saygı duyuyorum."

Geride kalan sezonda Süper Lig'de 13 gol kaydeden Emenike, "Benim hiçin harika bir sezondu. Geç de olsa goller atmaya başladım ve 13 golle şampiyonluğa katkıda bulundum. Hedefim bu sezon daha da iyi olmak. Ve bunun olacağına eminim çünkü daha büyük etki yaratmak çin çok sıkı çalışıyorum" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Emenike Transferi Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement