Emenike, West Ham'ı Galibiyetten Etti - Son Dakika
Spor

Emenike, West Ham'ı Galibiyetten Etti

Emenike, West Ham\'ı Galibiyetten Etti

West Ham United'ın, Norwich City deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldığı maçta Emenike, 90+1'de net gol fırsatından yararlanamayarak West Ham'ı galibiyetten etti.

13.02.2016 21:26  Güncelleme: 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Ligi'nde, Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Norwich City deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Maçta sonradan oyuna giren Emmanuel Emenike, 90+1'de takımı adına net gol fırsatından yararlanamadı ve West Ham'ı galibiyetten etti.


MAÇTA ÖNEMLİ ANLAR

İlk yarısı golsüz sona eren maçta ilk gol 54'te geldi. Robbie Brady takımını 1-0 öne geçirirken, 65'te Wesley Hoolahan farkı 2'ye çıkardı. 74'te sahneye çıkan Dimitri Payet farkı 1'e indirdi. 3 dakika sonra bu kez Payet, Mark Noble'ın golünün asistini yaptı ve maça 2-2'lik eşitlik geldi.

EMENIKE GALİBİYETTEN ETTİ

70'de Michail Antonio'nun yerine oyuna giren Emmanuel Emenike, müthiş geri dönüşün gerçekleşmesini önledi. 90+1'de altıpas içinde kaleci John Ruddy'yle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü vuran Nijeryalı takımını galibiyetten etti. Karşılaşma da 2-2 sona ererken Norwich City puanını 24'e çıkardı. Maçtan galibiyetle ayrılması durumunda 41 puanlı Manchester United'ın üzerine çıkma şansını yitiren West Ham United ise puanını 40'a çıkardı.

(Kaynak: Ntvspor)

Son Dakika Spor Emenike, West Ham'ı Galibiyetten Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • nuri: Bir gol nasıl kaçırılır çok güzel örneklenmiş gerçi biz biliyorduk ama İngilizler belki tanimiyordur bu ukalayi 32 1 Yanıtla
  • Gfb: Mal aynı mal işte 8 2 Yanıtla
  • Osman: Ulan şikeci sana top oynatan yıldırım dömirören utansın 0 4 Yanıtla
  • mersinli: emenike değil bu emenixe 0 0 Yanıtla

Advertisement