Emin Çınar, Ağlı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Emin Çınar, Ağlı İlçesini Ziyaret Etti

Emin Çınar, Ağlı İlçesini Ziyaret Etti

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Ağlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

14.04.2015 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Ağlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MHP Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Emin Çınar, partisinin diğer iki milletvekili adayı Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin ile birlikte Ağlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Herkesin cebinin bir tarafına bakmasını isteyen Emin Çınar, "Hani şimdi diyorlar ya ekonomi cok iyi diye. Başbakan'da milli gelirimiz artti ve kişi başına düşen milli gelir 11 bin dolar oldu diyor. Doğru söylüyor. Ama benim Ağlı'da yaşayan vatandaşımın ailesinde dört kişi varsa bunun yıllık gelirinin 44 bin dolar olması lazım. Bu da demektir ki 100 bin lira. 4 kişilik bir haneden bahsediyoruz. Böyle bir gerçek varsa ve bu söyledikleri rakam doğruysa o zaman tamam. 11 bin dolar milli gelir var mi? Var. Ama bu milli gelir hükümetin yakın, sıcak teması olan insanlarda. Bizim en yakınımızda da Eti Bakır'ın işletmecisi Mehmet Cengiz'de. Ayni zamanda bizim yollarımızı yapan müteahhit, şuanda da Hidroelektrik Santralinin yapımını alan kişi. Yani Kastamonulunun büyük bir çoğunluğunun milli geliri onun cebinde, ama sonuç itibari ile bu gelir hepimizin üzerine yansıyan bir gelir. Bunların hesabını kendiniz yapacaksınız" dedi.

Ardından Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP Ağlı İlçe Başkanı Harun Şahin ve MHP İlçe Teşkilatı eşliğinde, Ağlı Kaymakamı Adnan Şen ve Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak'ı makamında ziyaret ettiler. MHP Milletvekili adayları daha sonra Ağlı İlçe Emniyet Amirliği, Ağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ağlı İlçe Halk Eğitim Merkezi, Ağlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ağlı İlçe Müftülüğü, Ağlı İlçe Nüfus Müdürlüğü, Ağlı İlçe Tapu Müdürlüğü, Ağlı İlçe Tarım Kredi Kooperatifi, Ağlı İlçe PTT Müdürlüğü, Ziraat Odası ve esnafları ziyaret ederek, halk pazar yerindeki vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emin Çınar, Ağlı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement