Emina Jahovic'ten samimi açıklamalar - Son Dakika
Magazin

Emina Jahovic'ten samimi açıklamalar

Emina Jahovic\'ten samimi açıklamalar

İKİ EV FİKRİNİ ÇOK SEVDİLERGünaydın'dan İlker Gezici'nin haberine göre; Jahovic, "Boşandığınız için pişman mısınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Pişman değilim. O dönem bitti, yeni bir dönem başladı.

01.12.2019 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İKİ EV FİKRİNİ ÇOK SEVDİLER

Günaydın'dan İlker Gezici'nin haberine göre; Jahovic, "Boşandığınız için pişman mısınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Pişman değilim. O dönem bitti, yeni bir dönem başladı. Çocuklar da kabullendi durumu. İki ev fikrini çok sevdiler. Hem bizim sitede, hem de Mustafa'nın sitesinde birçok arkadaşları var. Gidip geliyorlar." 2019 yılının kendisi için çok yoğun geçtiğini söyleyen Jahovic, "Aslında zordu. Özellikle boşandıktan sonraki adaptasyon süreci kolay olmadı ama şu an eski eşimle çok güzel bir arkadaşlığımız var. Birbirimize yardım ediyoruz. O yüzden çok mutluyum" dedi. Jahovic, "Yeni yılda özel hayatta sürpriz gelişme olabilir mi?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Olabilir ama evlilik düşünmüyorum. Evlilikten yeni çıktım zaten, tekrar evlenmem çok zor görünüyor."

 <a class='keyword-sd' href='/emina-jahovic/' title='Emina Jahovic'>Emina Jahovic</a>'ten samimi açıklamalar

'2020 BENİM İÇİN KİLİT BİR SENE'

2020'den beklentilerini de anlatan Jahovic, kendi markasını geliştirmeye hazırlandığını belirterek şöyle devam etti: "2020 kilit bir sene. Bütün Balkan ülkelerinde ve Türkiye'de Yaemina markasının makyaj ürünlerini lanse edeceğiz. Yabancı yatırımcımız var. Her şeyi İtalya'da üretiyoruz. Bir yandan konserlerim var, diğer yandan çocuklar. Yoruluyorum. Bu arada Yaman'ın Türk Kayak Milli Takımı'na seçilmesi beni heyecanlandırıyor."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Emina Jahovic'ten samimi açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement