Emine Erdoğan'a Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika
Politika

Emine Erdoğan'a Sürpriz Doğum Günü

Emine Erdoğan\'a Sürpriz Doğum Günü

Emine Erdoğan, doğum gününü, kendisine sürpriz pasta hazırlayan Gülpembe Çocuk Evi'ndeki çocuklarla kutladı.

17.02.2013 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beraberinde İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler ile 13 Mart Mahallesi'ndeki Gülpembe Çocuk Evi'ni ziyaret eden Erdoğan, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Çocuk Evi'nde kalan çocukların kendisi için üzerinde, ''Doğum gününüz kutlu olsun. Evimize hoş geldiniz'' yazılı pasta hazırlayarak sürpriz bir doğum günü tertip ettiğini gören Erdoğan, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Daha sonra çocuklar, birlikte pasta kestikleri Erdoğan'a fiyonk şeklinde siyah bir kolye hediye etti. Çocuk evinde kalan çocuklar yaşadıkları mutlulukla gazetecilerin mikrofonunu alarak Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili anons yaptılar. Sürpriz doğum günü için çocuklara teşekkür ederek çocuk evinden ayrılan Erdoğan, daha sonra, Yalım beldesindeki Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti.

Emine Erdoğan beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler ile birlikte 13 Mart Mahallesi'ndeki Musa Cihaner Çocuk Yuvası'nı da ziyaret etti. Yurtta kalan çocuklar ziyaretçileri ellerinde çiçeklerle karşıladı.

Burada Erdoğan ve Bakan Şahin ile beraberindekilere çikolata ikramında bulunan çocuklar, Erdoğan ve Bakan Şahin ile de sohbet ettiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Emine Erdoğan'a Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement