Emine Erdoğan Nizip'te Suriyeli Sığınmacılarla Görüştü - Son Dakika
Güncel

Emine Erdoğan Nizip'te Suriyeli Sığınmacılarla Görüştü

Emine Erdoğan Nizip\'te Suriyeli Sığınmacılarla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'ye davet ettiği Katar Emiri'nin annesi Sheika Mozahi ile birlikte Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde Suriyeli sığınmacıların barındığı konaklama tesislerini ziyaret etti.

21.10.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'ye davet ettiği Katar Emiri'nin annesi Sheika Mozahi ile birlikte Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde Suriyeli sığınmacıların barındığı konaklama tesislerini ziyaret etti. Ziyarette Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 2 bakan ve Sümeyye Erdoğan da yer aldı.

İki ayrı uçakla Gaziantep Havaalanı'na gelen Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Sümeyye Erdoğan ve Sheika Mozahi, buradan helikopterlerle Nizip İlçesi'ne gitti. Nizip'teki konteyner ve çadır kentte barınan Suriyeli sığınmacılarla basın kapalı olarak yaklaşık 2 saat görüşen, Erdoğan ve Mozahi ziyaretinin AFAD'ın Türkiye'de ilköğretim çağındaki Suriyeli çocuklara destek olmak ve tekrar okula kazandırmak için Katar merkezli 'Education For All' (Eğitim Her şeyin Üstünde) Vakfı ve 'Educate a Child' (Bir Çocuğu Eğit) programıyla kapsamında gerçekleştirildiği öğrenildi.

Heyet, ziyaretin ardından Ankara'ya dönmek için helikopterlerle kentte gitti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emine Erdoğan Nizip'te Suriyeli Sığınmacılarla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali: Hep Suriyelilere ilgi alaka bir kerede sorun bakalım bu içme suları neden akmıyor, beş gün oldu kardeşim. şebeke suyunu hep kampa mı yönlendirdiniz? 1 0 Yanıtla

Advertisement