Emine Karaköse: "Stk'ların Önünü Açacağız" - Son Dakika
Yerel

Emine Karaköse: "Stk'ların Önünü Açacağız"

Emine Karaköse: "Stk\'ların Önünü Açacağız"

AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Emine Karaköse, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) önünü açacaklarını söyledi.

08.03.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Emine Karaköse, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) önünü açacaklarını söyledi.

Karaköse, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe'yi ziyaretinde Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun aynası olduğunu belirterek, "Halkın yaşadığı sıkıntıları da çözüm önerilerini de en yakından onlar bilirler. Bu nedenle siyasilerin STK'ların önlerini açmaları lazım. İnşallah milletvekilliği bize kısmet olursa, yapacağımız en önemli çalışmalardan biri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda hareket etmek olacaktır. Hem eşim hem ben 25 yılı aşkın bir süredir ticaretin içindeyiz. Kısmen de olsa sektörün sıkıntılarının farkındayım. Bir dönem sanayinin ve ticaretin merkezi olan Adana'mız, önümüzdeki dönemde yeniden Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

Kamu yönetimi ile sivil toplum örgütlerinin yapılacak yatırım ve hizmetlerin süreç ve uygulama aşamalarında sürekli irtibat halinde olması gerektiğini ifade eden Karaköse, "Sivil Toplum Örgütleri toplumun aynası diyorsak, yapılacak çalışmalarda kamuoyunun onayını almak adına STK'ların çalışmalara ortak edilmesi lazım. Zira bizim anlayışımızda; her şeyi halkla beraber, halk için yapmak gerekir düsturu vardır" diye konuştu.

"EMİNE KARAKÖSE BİZE HEP DESTEK OLDU"

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ise şunları kaydetti:

"Emine Karaköse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı döneminde her programda bizlere destek olmak için elinden geleni yapmıştır. Bakanımız veya Başbakanımızın katıldığı programlarda, Oda başkanlarının devlet erkanına daha yakın olabilmesini sağlamıştır. Öyle olunca da bizler dilek ve temennilerimizi rahatça dile getirme fırsatını yakalamış olduk. İnşallah Emine Hanımı Mecliste görme fırsatımızda olur. Ben kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emine Karaköse: 'Stk'ların Önünü Açacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement