Emine Ülker Tarhan'dan Dört Partiye Ağır Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Emine Ülker Tarhan'dan Dört Partiye Ağır Eleştiri

Emine Ülker Tarhan\'dan Dört Partiye Ağır Eleştiri

Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan, İzmir'de sadece iktidarı değil muhalefeti de hedef alarak, "'Hırsız' diye bağırırsanız bunların dördü birden döner bakar." dedi.

16.05.2015 14:37  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, seçim çalışmaları için geldiği İzmir'de, sadece iktidarı değil muhalefeti de hedef alarak, "Barajlar yıkılmak içindir. 4'lü koalisyonun barajı çok sevdiğini biliyoruz. Herkes sandalyesini, paylaştığı belediyeleri koruma derdinde. 'Hırsız' diye bağrırsanız bunların dördü birden döner bakar." dedi.

"40 YILLIK PARTİLERİN GİREMEDİĞİ YERDEN SEÇİME GİRİYORUZ"

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Best Western Otel'de düzenlediği basın toplantısında partisinin barajı geçme hadefine kilitlendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz soldan geliyoruz. Dünyayı sadece soldan değil her yerden görüyoruz. Tüm ezilen, güçsüz ve hırpalanmışların partisi olmak istiyoruz. Türkiye'de siyaset sıkıştı. Bir açmaz yaşıyor. 13 yıldır bu döngüyü kıran kimse yok. Altı aylık bir partinin buralara gelmesini bir başarı olarak nitelendiriyoruz. Biz bu yola baş koyduk. Hedefimiz Anadolu'dur. Yürümeye devam edeceğiz. 'Yapamazsınız' dediler. Yapınca, 'yenisiniz, sonuç alamazsınız' dediler. 40 yıllık partilerin giremediği yerde seçime giriyoruz. 81 ilde giriyoruz. Anket vesveseleri geliyor. Anketlerle sonuç belirlenseydi seçime ne gerek vardı? Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz."

"HIRSIZ DİYE BAĞIRSANIZ BUNLARIN DÖRDÜ BİRDEN DÖNER BAKAR"

Barajı yıkmak için çalışacaklarını belirten Tarhan, İzmir'de çok umutlu olduklarını belirtti. Tarhan, "Her yerde barajı geçeceğiz. Barajlar yıkılmak içindir. 4'lü koalisyonun barajı çok sevdiğini biliyoruz. Herkes sandalyesini, paylaştığı belediyeleri koruma derdinde. 'Hırsız' diye bağrırsanız bunların dördü birden döner bakar. 0,5'lerle 30 yıl idare edeyim anlayışı yok. Barajı yıkmak için çalışıyoruz. İzmir'de de umutluyuz." dedi.

DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN

Tarhan meclisteki partileri de eleştirerek,"Ben şu an mecliste 4'lü koalisyon olduğuna inanıyorum. Doğan görünümlü şahinler olur ya yeni görünümlü eskilerden değiliz. Tek parti gibi çalışan o 4'lü koalisyonun kırılmasını istiyoruz. Sisteme hizmet ediyor ve oradan besleniyorlar. Sistemden beslenenler bu bozuk düzenle mücadele edemezler. Beslenmeyen bizler bir gün çıkar bu düzen değişmeli der. Bunun mücadelesini vereceğiz. Ne havuz, ne kartel, ne cemaat medyasıyla çalışıyoruz. Halktan başka hiçbir desteğimiz yok. Sermayeye eyvallahımız yok. Biz bir halk hareketiyiz." dedi.

"BU TİP ZAVALLILARLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Tarhan, partisinin MİT bağlantılı olmakla suçlandığını ileri sürerek, şöyle konuştu:

"İftira ve iğrenç şeylerle karşılaştık. MİT bağlantısı gibi bir iftirayla, Recep Tayyip Erdoğan'ın gibi belden aşağı bir iftirayla karşılaştık. Bu bana göre Anadolu'ya hakaretti. Bu oranın insanlarına güvenmemektir. Kadınlara hakarettir. Bunların tamamından ileride utanacaklardır. Bizim siyaset yapma amacımız bu tip zavallılarla mücadele etmektir. Komplolarla hayatı bu pencereden görenlerle mücadele etmektir. Saha saha çalışmalara devam edeceğiz. Bu daha başlangıçtır. Kenetlenerek yürüyeceğiz. İktidarın ağır baskısı devam ediyor. Parlamenter sisteme kilit vurmaktan söz ediliyor. Ekonomik krizi herkes bekliyor. Bir yerden patlak verecek. Ülkemizin bir bölümünü PKK'ya teslim ettiler. Başkanlık karşılığı özerklik anlaşmasının sonucu olduğunu düşünüyoruz. Ankara'yı parsel parsel sattıklarını kedi ağızlarından söylediler. AKP'nin söyleyeceği bir şey kalmadığını ve eskidiğini düşünüyoruz. Eşyanın tabiatına aykırıdır. Yeni bir şey söyleyemeyen eskir. Eski gücünü koruması mümkün değildir. Tayyip Erdoğan koskoca ucube gibi sarayda kendini yalnız hissediyor. Her yerde konuşuyor. Konuşmak istiyor. Ona bakmayın artık. Yaptığı onca zulümden sonra aklıselim herkes arasında ciddiye alınmıyor."

"BAKMAYIN SİZ DEMİRTAŞ'A"

AK Parti ve HDP'nin çok tatlı bir çift olduğunu ileri süren Tarhan, "Bakmayın siz Demirtaş'ın 'başkan yapmayacağız' dediğine. Siz İmralı'yla rahat görüşün diye orduyu tasfiye etsin, size yardımcı olsun diye BOP'un eş başkanı olsun siz bu adamı başkan yapmayacaksınız öyle mi? Birbirlerine olumsuz söylemlerde bulunuyorlar ama öyle değil. Eğer Türkiye partisi olacaklarsa Öcalan'ın özgürlüğünden çok kendilerini özgürleştirsinler. Başkanlığın anahtarı HDP'nin elinde. Zaten fiilen bir başkanlık sistemi var. Tüm yetki bir kişinin elinde. Bunu engelleyecek sadece halktır. Tek başına çıkıp efelik yapmaya kalkmasın" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emine Ülker Tarhan'dan Dört Partiye Ağır Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Ali: Solcular oyunuz emine abla ya 4 11 Yanıtla
  • HAYDİ ANADOLU: Oylar Emine ya diyorum.Gerçek solcu laik hemde ulusal değerlere bağlı.Chp bu değerleri temsil edemiyor artık.Haydi tüm solcular bu partide toplasın.Türk solunu bu kadın ayağa kaldıracak. 6 4 Yanıtla
  • izmir: Tahran inadına oylar hdp 7 3 Yanıtla
  • vatandaş: Sana ne deyince dönüp bakıyorsun.o 6 1 Yanıtla
  • yeterrr: oylar emine hanıma 1 6 Yanıtla
  • Vedat: Bu kadın ne saçmalıyor yaa Allah Aşkın'a peygamber Aşkın'a bu kadını Konuşturmayın ya... 6 1 Yanıtla
  • ..,...,: Bu kadın doğru doğru konuşuyor doğru konuşanı 9kapıdan kovmuşlar 1 4 Yanıtla
  • Kirikkaleli: Ben bir Ilhan cihaner birde engin alan dan niseyler yapar diye bekliyordum ama bos ciktilar. 1 4 Yanıtla
  • Dagdakı coban: Sahi bu ba parti kurmuştu 2 1 Yanıtla
  • Ahr: Chpden daha iyi en azından doğrucu helal emine 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement