Eminevim Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm Projesine Girdi - Son Dakika
Ekonomi

Eminevim Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm Projesine Girdi

Eminevim Fikirtepe\'de Kentsel Dönüşüm Projesine Girdi

Eminevim, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesine girdi.

23.10.2014 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eminevim, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine girdi. Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine giren Eminevim, 3. Ada hak sahipleri ile sözleşme imzaladı. Törene katılan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "İnşallah iki tarafta hayırlısı ile imzalarını atacak. ve güzel bir çalışmayı başlatmış olacağız" dedi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine giren Eminevim, Fikirtepe ofisinde 3. Ada hak sahipleri ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve hak sahipleri katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, "Fikirtepe'de kentsel dönüşümle ilgili inşallah bir dönüşüm sağlayacağız. Buradaki insanlarla ilgili ciddi bir çalışma yapıldı. Bu noktaya gelindi. Bugünde imza törenimiz var. İnşallah hayırlısı ile iki tarafta imzalarını atacak. ve güzel bir çalışmayı başlatmış olacağız. Eminevim biliyorsunuz Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çalışma ve inşaat yapıyor. Fikirtepe'de de inşaatları ile topluma kendisini göstermiş olacak" dedi.

Proje ile ilgili bilgi veren Üstün, "Prosedürler yerine getirildiği zaman ev sahiplerimiz, hak sahiplerimiz imzalarını tamamladığında çalışmalara başlanacak. Şuan bir kısım arkadaşlarımız imza atacaklar. Proje gayet modern bir proje olacak. Akıllı binalar, otoparklar, sağlıklı ve son sistem binalar yapılacak. Numune bir örnek olacak. Bürokratik işlemleri hızlı bir şekilde bitirebilirsek, bir problem olmaz. Ama mühim olan şu. Ön çalışmalarımız hızlı bir şekilde bitirip, kazmayı vurabilmek. Buranın çehresi değişecek ve bölgeye iyi bir örnek olacak" şeklinde konuştu.

Hak sahibi Zülfikar Ayhan ise, "İlk imzalayacaklardan bir tanesi de benim. Biz bu aşamaya gelene kadar aşağı yukarı 30-40 tane müteahhitten geçtik. Doğruyu bulduğumuza inandık. Onun için bu mutluluğu biz burada bulduk" diye konuştu.

Bu ortamdan etkilenerek duygulandığını söyleyen Zülfikar Ayhan, yazdığı bir şiiri okudu. Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve hak sahipleri daha sonra sözleşmeyi imzaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Eminevim Fikirtepe'de Kentsel Dönüşüm Projesine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement