Emirdağ'da "Ermeni Tehciri ve Gerçekler" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Emirdağ'da "Ermeni Tehciri ve Gerçekler" Konferansı

Emirdağ\'da "Ermeni Tehciri ve Gerçekler" Konferansı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Erşan, Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter’in daveti üzerine Emirdağ Belediye Kültür Merkezi’nde ’’Ermeni Taciri ve Gerçekler’’ konulu konferans verdi.

07.05.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Erşan, Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter'in daveti üzerine Emirdağ Belediye Kültür Merkezi'nde "Ermeni Taciri ve Gerçekler" konulu konferans verdi.

Eskişehir'den Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine giren Doç. Dr. Mesut Erşan, gündüz öğrenci ve tarih öğretmenlerine, akşam da Emirdağlı vatandaşlara 2 oturum halinde konferans verdi. Şair Ahmet Şahbaz'ın sunum yaptığı görsel objelerle desteklenen konferansta, öğrenci ve vatandaşlar, sordukları sorularla etkinliğe renk kattılar. Konferansın akşam seansında; Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter, Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Diker ve Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca konferansla ilgili birer konuşma yaptılar. Konferansa; Emirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Necati Kayaközü, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şükrü İbrik, Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Başkanı Abdullah Halaç ve davetli topluluğu katıldı.

Etkinlik; Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Eskişehir ESOGÜ'nde Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Erşan'a plaket, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Diker'in, Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı'ya plaketlerin sunulmasıyla sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirdağ'da 'Ermeni Tehciri ve Gerçekler' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement