Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği'nden Eskişehirli İş Adamı Hasan Çekiç'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği'nden Eskişehirli İş Adamı Hasan Çekiç'e Teşekkür Ziyareti

Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği\'nden Eskişehirli İş Adamı Hasan Çekiç\'e Teşekkür Ziyareti

Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) yöneticileri, ziyaret ettikleri Eskişehirli iş adamı Hasan Çekiç’e, Eskişehir’in ve Emirdağ’ın ekonomisine, eğitimine, kültür ve sanatına maddi ve manevi yardımlarından dolayı teşekkür ederek ’Emirdağ Tarihi’ kitabı hediye etti.

18.10.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) yöneticileri, ziyaret ettikleri Eskişehirli iş adamı Hasan Çekiç'e, Eskişehir'in ve Emirdağ'ın ekonomisine, eğitimine, kültür ve sanatına maddi ve manevi yardımlarından dolayı teşekkür ederek 'Emirdağ Tarihi' kitabı hediye etti.

Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehirli iş adamı Hasan Çekiç'i, fabrikadaki iş yerinde ziyaret ettiler ve ESAB'ın Eskişehir ve Emirdağ'daki kültür ve sanat alanındaki çalışmalarını anlattılar. İş adamı Çelik, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "ESAB'ın ziyaretimize gelmesi bizi ziyadesiyle memnun etti. ESAB; Eskişehir ve Emirdağ kültür ve sanatını, Eskişehir ve Emirdağ'da yaptığı çalışmalarla yaşatmaktadır. Eskişehir ve Emirdağ kültür, sanat alanında hızlı bir şekilde yol katetmektedir ve diğer illere örnek olmaktadır. Ayrıca Eskişehir'e ticari ve ekonomik alanda hizmet vermekteyiz" dedi.

ESAB başkanı Ahmet Urfalı da, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmada; "Eskişehir ve Emirdağ'ın eğitimine, kültürüne, sanatına maddi ve manevi yönden katkıda bulunmaktadır ve katkılarından dolayı Eskişehirli iş adamı Hasan Çekiç'i makamında ziyaret edip 'Emirdağ Tarihi' kitabını hediye ettik. Eskişehirli iş adamı Hasan Çekiç, ayrıca Emirdağ'ına Fen Lisesi yapılması için gerekli çalışmalarını sürdürmektedir" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği'nden Eskişehirli İş Adamı Hasan Çekiç'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement