Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İftar Yemeği Verdi

Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İftar Yemeği Verdi

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçe Belediye Aş Evinde, merkezi Belçika’nın Başkenti Brüksel’de bulunan Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) tarafından iftar yemeği verdi.

22.06.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçe Belediye AŞ Evinde, merkezi Belçika'nın Başkenti Brüksel'de bulunan Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) tarafından iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Türe, belde belediye başkanları, ilçedeki siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği öncesi İlçe Müftülüğü bünyesinde kurulan, mam ve müezzinlerden oluşan topluluk çeşitli ilahiler söyledi. Yaklaşık bin 300 kişilik hazırlatılan iftar yemeğinin 400 kişilik bölümü, evlerinden gelemeyen yaşlı ve muhtaç ailelere servis edildi. İftar sonrası protokol üyeleri Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bahçesinde bir süre çay içerek sohbet etme fırsatı buldular.

İftar yemeğine katılanlarla yakından ilgilenen EYAD İkinci Başkanı Necati Şevik, emeği geçen ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement