Emitt Fuarında Adıyaman Farkını Hissettirdi - Son Dakika
Yerel

Emitt Fuarında Adıyaman Farkını Hissettirdi

Emitt Fuarında Adıyaman Farkını Hissettirdi

Bu yıl İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 19.su düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT), farklı bir konseptte dizayn edilen Adıyaman standı görselliği ve ziyaretçi sayısıyla farkını fark ettirerek, büyük ilgi gördü.

24.01.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 19.su düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT), farklı bir konseptte dizayn edilen Adıyaman standı görselliği ve ziyaretçi sayısıyla farkını fark ettirerek, büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin 81 ilinin yanı sıra 71 ülke ve 2500 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen EMİTT fuarına Adıyaman Valiliği, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından kiralanan stantta, dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine Adıyaman'ın sahip olduğu zengin kültür ve turizm potansiyeli tanıtıldı.

Adıyaman Valiliği Koordinesinde EMİTT fuarına katılan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, dünyanın dört bir tarafından gelen turizmcilere Adıyaman'ı tanıtarak, ilin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerleri ile turizm potansiyeli, görsel ve basılı tanıtım materyallerini en güzel şekilde sergileyerek gelen ziyaretçilere dağıtımını gerçekleştirdi.

Adıyaman standını ziyaret eden yerli ve yabancı tüm misafirlere Besni Üzümü, Adıyaman Çiğköftesi ile Kervansaray Kahvesi ikram edildi. Özellikle fuar çiğköfte sponsoru olan Çiğköfteci Ömer Usta'nın el değmeden hazırlanan etsiz çiğköftenin tadına bakan yerli ve yabancı katılımcılar hayranlıklarını gizleyemedi.

Kültür ve Turizm alanında her geçen gün büyük gelişim kaydeden Adıyaman için turizm fuarlarının önemine değinen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, "Dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olan EMİTT, ülkemiz ve ilimiz turizmi için büyük önem taşımaktadır. Günümüz dünyasında tanınmayan ve fark edilmeyen hiçbir şeyin önemi bulunmamaktadır. Başlattığımız tanıtım ataklarıyla ve katıldığımız turizm organizasyonlarıyla Adıyaman'ın farkını fark ettiriyoruz. Fuara katılan yüzlerce yerli ve yabancı turizmciye bir resepsiyon vererek farklılığımızı ortaya koyduk. Çünkü bu tür fuarlardaki karşılıklı görüşmeler aynı zamanda yeni destinasyonlara da ufuk ve yelken açmaktadır. Tarihi süreç içerisinde bugüne kadar bir çok medeniyeti bünyesinde harmanlamış olan Adıyaman'ın sahip olduğu zengin kültür ve turizm potansiyelini dört gün boyunca en iyi şekilde EMİTT fuarında tanıtacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emitt Fuarında Adıyaman Farkını Hissettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement