Emlak Vergisinde Son Gün 31 Mayıs - Son Dakika
Yerel

Emlak Vergisinde Son Gün 31 Mayıs

Emlak Vergisinde Son Gün 31 Mayıs

Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

29.05.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemelerin 31 Mayıs 2015 Pazar günü mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabileceği belirtildi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDE CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ VERGİ MESAİSİ YAPILACAK

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2015 Pazar günü mesai bitimine kadar sona eriyor. Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyarıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi. Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, "Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğündeki ek veznemizden ise nakit olarak yatırabileceklerdir. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için Şehitkamil Belediyesi Gelir İdaresi Müdürlüğü'nde 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günüde mesai yapılacak. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız içinde gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2015 Pazar günü mesai bitimine kadar, Vakıfbank Iban No: TR 380001500158007293599881 nolu hesaba, Posta Çek No: 483435 nolu posta hesaba, Belediye vezneleri vewww.sehitkamil.bel.tr adresinden online olarak ta vergi ödemeleri tahsil edilmektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emlak Vergisinde Son Gün 31 Mayıs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement