Emmanuel Eboue ve Olcan Adın İstanbullu Gunners'la Bir Araya Geldi! - Son Dakika
Güncel

Emmanuel Eboue ve Olcan Adın İstanbullu Gunners'la Bir Araya Geldi!

1-1 skorla biten maçta, Arsenal FC'nin taraftar grubu Gunners'ı eski Arsenalli ünlü futbolcu Emmanuel Eboue ve Galatarasarlı Olcan Adın ile bir araya getirdi.

01.09.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig 3. haftasında Arsenal'in deplasmanda Leicester City'ye konuk olduğu 1-1 skorla biten maçta, PUMA, Arsenal FC'nin taraftar grubu Gunners'ı eski Arsenalli ünlü futbolcu Emmanuel Eboue ve Galatarasarlı Olcan Adın ile bir araya getirdi.

İstanbul - 31.08.2014, 31 Ağustos'ta gerçekleşen Leicester City – Arsenal karşılaşmasını İstanbul'a taşıyan PUMA, Bloom İstanbul'da gerçekleştirdiği özel organizasyonda Gunners'ı, Emmanuel Eboue ve Olcan Adın ile buluşturdu. Ayrıca etkinlikte PUMA, Arsenal Futbol Kulübü'nün yeni formalarını da Gunners'ın beğenisine sundu.

"Eski takımım Arsenal'i Gunners'la izlemek benim için büyük bir zevkti" diyen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu ve eski Arsenal'li ünlü futbolcu Emmanuel Ebou ve aynı zamanda Galatasarylı Olcan Adın, 1-1 biten maçı heyecanla izledi ve taraftarlarla da bolca selfie çektirerek her anı ölümsüzleştirdi.

Arsenal Futbol Kulübü'nün değerleri olan "Gelecek" (Future), Ebediyet (Forever) ve "Zafer"den (Victorious) ilham alınarak PUMA tarafından tasarlanan formalar Gunners'dan büyük beğeni topladı. Mavi ve limon yeşili "Gelecek" (Future) Kupa forması, Arsenal'in UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası dahil olmak üzere kupa maçlarında deplasman forması olarak giyilecek. Yenilik ve ilerleme tutkusunu sembolize eden bu forma, Arsenal'in tarihteki numaralı formayı ilk giyen ve stadyumu ışıklandırarak gece oynayabilen ilk takım olmasını yansıtacak. Ayrıca kulübün altyapı takımlarına verdiği öneme de odaklanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emmanuel Eboue ve Olcan Adın İstanbullu Gunners'la Bir Araya Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement