Emniyet 81 İle Yazı Gönderdi! PKK Plaka Çalıyor - Son Dakika
Güncel

Emniyet 81 İle Yazı Gönderdi! PKK Plaka Çalıyor

Emniyet 81 İle Yazı Gönderdi! PKK Plaka Çalıyor

PKK eylem için çaldığı araçların, güvenlik birimlerince tanınmasını önlemek amacıyla plakalarını da değiştirmeye başladı. Emniyet, 81 ile yazı göndererek birimleri uyardı.

04.09.2015 09:49  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK militanları, aynı marka, model ve renkteki başka araçların plakalarını çalarak, eylemlerde kullanacakları araçlara takıyor. Örgüt bu sayede eylemlerde kullanacağı araçları güvenlik birimlerine fark ettirmeden eylem alanına kadar getiriyor.

ÇALINAN PLAKALARIN LİSTESİ ÇIKARTILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilin emniyet müdürlüklerine yazı göndererek birimleri PKK'nın yeni "plaka" taktiğine karşı uyardı. Çalınan plakaların listesinin de eklendiği yazıda, bu plakalarla PKK terör örgütünün bombalı eylem yapabileceği belirtildi.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLARDA PLAKA TARAMASI

Emniyet, uyarı kapsamında terör bölgesi olmayan illerdeki plaka hırsızlıklarını da bu kapsamda değerlendiriyor. Emniyet birimleri, genel müdürlüğün yazısı doğrultusunda şehir giriş çıkışlarında plaka tanıma sistemiyle çalıntı plakaları araştırıyor. Şüpheli araçlarda arama çalışması yapılıyor. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel Emniyet 81 İle Yazı Gönderdi! PKK Plaka Çalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • d.bakır: kürdüm ne mutlu türküm 114 17 Yanıtla
  • meltem: Yol kes adam öldür hirsizlik yap uyusturucu sat ve ozgurluk iste oldu 54 13 Yanıtla
  • muş: ermeni kür dü bunlar... gercek kürt mert olur...kuşun sıkmaz kardeşine 40 12 Yanıtla
  • Vatandas beyni: Allah hak ettigini kuluna verir memnunmusunz bolgede yasayanlar aha Boyle yol yok Dr yok hizmet yok Allahtan elektirigini devletten yoksa onuda keserler kurtaricalarinizla mutlu olun 18 10 Yanıtla
  • Erkan : Yalan dolan,, evet MİT nerede Hakan fidan nerdesin 18 8 Yanıtla
  • siirt: kandırıl mış kürt çocuklar.. bunlar ölmek uyumak degil..kardeşlerim 10 8 Yanıtla
  • DEVLET NEREDE PEKİ HÜKÜMET NEREDE PEKİ: PKK plaka çalarken emniyetle MİT n yapıyor acaba başabakan adalet bakanı içişleri bakanı n yapıyor acaba öyle mecliste atıp tutması değil bu türk halkının canı malı güvenliğini kim sağlayacak acaba ortalıkta devle yöneticileri yok memleketin sahibi yok hergün 3-5 cenaze geliyor allah belanızı versin sizin gibi hükümetin ve bakanların nalet olsun sizlere vatan hainleri nankörler ülkeyi n hale getirdiniz harami haramzadeler 9 7 Yanıtla
  • eryamanlı: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 6 3 Yanıtla

Advertisement