Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Bin 500 Memur Alımı Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Bin 500 Memur Alımı Yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Meslek Yüksekokulları'na 2 bin 500 polis memuru alımı yapılacağını duyurdu.

23.04.2016 09:02  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan duyuruda, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi için 2 bin 250 erkek, 250 kadın olmak üzere toplam 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacağı, ön başvuruların Polis Akademisi Başkanlığı'na ait www.pa.edu.tr adresinden online olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

ARANAN ŞARTLAR

2016 PMYO sınavına girecek adayların, lise ve dengi okul mezunu olmaları veya lise 4. sınıfta okuyor olmaları gerekiyor. 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak kaydıyla, 01 Ekim 2016 tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamaları ve 31 Aralık 2016 tarihi itibari ile 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor. Adayların, 2016 yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) puan türlerinin herhangi birinden (YGS-1, YGS-2, YGS-3, YGS-4, YGS-5, YGS-6) en az 270.000 ham taban puan almış olmaları gerekirken Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü olanların eş ve çocuklarından YGS puan türlerinin herhangi birinden en az 150.000 ham taban puan almış olmaları gerekiyor.

EMNİYET KARŞILAYACAK

Öğrencilerin yemek, barınma ve sağlık giderlerinin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından karşılanacağı, eğitim sonunda başarılı olanların polis memuru olarak göreve başlayacağı belirtildi. Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar http://www.pa.edu.tr/ resmi internet sitesinden ilan edilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Bin 500 Memur Alımı Yapacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Bin 500 Memur Alımı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Zeynep: Kayiplar netleştı üç bin civarı şehitlerin yerine yeni kadro alınacak vatana millete hayirlı olsun. 15 11 Yanıtla
  • x: akp liler önden buyrun vatan sizi bekliyor kürdüstanda sizi beklitor 8 9 Yanıtla
  • Zaza. 13: Hazirandan bu yana. Zaiyatnetleşti 6 3 Yanıtla
  • ÖZEL: 23 NİSAN ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OOOOOLSUN.... 8 1 Yanıtla
  • .: Millet işsiz be kardeşim. Puanı biraz daha indirin ne olurdu.180 olabilirdi 2 4 Yanıtla
  • Kerim: Arkadaşlar inşallah herkes hakketiğini kazanır ve Allah hic kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ...... .....Amin YA RABİM...... 5 1 Yanıtla
  • GENCOSAİT: BİR YANDAN GÖREVDEN AL BİR YANDAN CANLARINA KIY SONRA POLİS MEMURU ALIMI .... BİR GÜN BU CANLAR DİRİLİR SİZE HESAP SORMAZ MI ? BİR GÜN BU KAHRAMANLAR BİZE HESAP SORMAZ MI ? SİZLER ÇİN ÖLDÜK DEMEZLER Mİ UYANNN TÜRKİYE GEÇMİŞE BAKIP YENİ TÜRKİYE İLERİ GELDİ DEME ? YOLLAR PARALAR BİNALAR BORÇLAR IMF DİYE ALDANMA SIRA BİZE GELİYORUZ BU DÜŞÜN 4 2 Yanıtla
  • ragıp: Ben ce haksız yere ihraç ettiklerin çağırsın 4 2 Yanıtla
  • SON OSMANLI: polis olacağınıza gidin hamallık yapın daha iyi şayet zor durumda kaldınız başarı seviyeniz düşük ise olun yoksa kendinizi böyle bir iş için heba etmeyin 3 2 Yanıtla
  • Aday öğretmen: Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslek olmadık yere insanları kırmayın bende atama bekliyorum asla başka iş düşünmedim inanıyorum sonunda bende mesleğimi yapacağim 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu
    18:38 İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisine sundu. İmamoğlu, raporda yapılan yatırımları ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, İBB'nin iştirak şirketlerinin 2023 yılını karla kapattığını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TAİK ve AmCham Türkiye Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
    18:33 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TAİK ve AmCham Türkiye Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve Amerikan Şirketler Derneği (AmCham Türkiye) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Yılmaz, Türkiye ve ABD arasındaki ticaret hacminin 100 milyar dolara ulaşması hedefine yönelik istişarelerde bulunduklarını ve kamu-özel sektör işbirliğini güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

  • Shenzhen'in dış ticareti 1 trilyon yuanı aştı
    18:29 Shenzhen'in dış ticareti 1 trilyon yuanı aştı

    Çin'in güneyindeki Shenzhen metropolünden yerel yetkililer, şehrin dış ticaretinin bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 28,8 artışla 1,02 trilyon yuana (yaklaşık 140,8 milyar ABD doları) ulaştığını açıkladı. Shenzhen'in özel işletmelerinin dış ticareti ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 45,2 artışla 720,96 milyar yuana ulaştı ve şehrin toplam ticaret hacminin yüzde 70,7'sini oluşturdu.

  • Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı
    18:28 Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı

    Çin'in Shanghai limanları üzerinden 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yıla göre yüzde 30,7 artışla 529.000 araç ihraç edildi. Waigaoqiao liman bölgesindeki gümrüklerde ise bir önceki yıla göre yüzde 20'nin üzerinde bir artışla 280.000'den fazla araç ihraç edildi. Yangshan gümrüğü ise yeni enerjili araçların yüzde 70'inden fazlasını işlemden geçirdi.

  • Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi
    18:24 Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi

    Yalova Dr. Hülya Kaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda bir önceki dönemde kentte yapılan yatırımlar değerlendirildi.

  • Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi
    18:23 Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan kovanlarda üretilen narenciye balının sağımı için hasat etkinliği düzenlendi. Vali Ali Hamza Pehlivan'ın da katıldığı etkinlikte, Mersin'in Türkiye genelinde arı kovanı sayısıyla 4. sırada yer aldığı ve yıllık yaklaşık 115 bin ton bal üretiminin 3 bin 500 tonunun burada gerçekleştirildiği belirtildi.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor
    18:14 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatnamesi kapsamında Ordu'da ana arı yetiştiriciliği kursu düzenleniyor. Eğitimde, koloni bireyleri tanıma, üretim yöntemleri, kalite kontrolü gibi konular ele alınacak. Başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.


Advertisement