Emniyet Müdür Yardımcısı Görgün'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdür Yardımcısı Görgün'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Emniyet Müdür Yardımcısı Görgün\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Emniyet Müdürlüğü görevinden Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Hicri Görgün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

09.10.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Emniyet Müdürlüğü görevinden Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Hicri Görgün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Osmaneli'deki İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra Bilecik İl Emniyet Müdür yardımcılığı görevine atanan Hicri Görgünü Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret sırasında Başkan Şahin, "Hicri müdürümüz Osmaneli ilçesinde görev yaptığı süre içinde çok olayları aydınlatmış, ilçe halkının huzuru, güvenliği için gece gündüz demeden personeliyle canla başla çalışmıştır. Bu özverili çalışmalarından dolayı Osmaneli ilçemizin sevilen, özlenen emniyet müdürü olmuştur. Hicri müdürümüzün ilçemizden gitmesinden şahsım ve halkım üzüldük, ancak bir üst makama yükselmesinden dolayı da sevinçliyiz. Kendisine şahsım ve ilçe halkım adına bu yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Hicri Görgün ise "Osmaneli ilçesinde olduğu gibi Bilecik ilinde de huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliğini korumak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Görgün, Belediye Başkanı Münür Şahin'e ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca'ya ziyaret ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdür Yardımcısı Görgün'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement