Emniyet Müdür Yardımcısı Yanan Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdür Yardımcısı Yanan Okulları Ziyaret Etti

Emniyet Müdür Yardımcısı Yanan Okulları Ziyaret Etti

Muş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, Muş’un Bulanık ilçesinde yaklaşık 15 gün önce yüzleri kapalı bir grup tarafından yakılan ve kısa sürede tadilat edilerek eğitim ve öğretime tekrar başlayan Fatih İlköğretim Okulu’ndaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

25.09.2014 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, Muş'un Bulanık ilçesinde yaklaşık 15 gün önce yüzleri kapalı bir grup tarafından yakılan ve kısa sürede tadilat edilerek eğitim ve öğretime tekrar başlayan Fatih İlköğretim Okulu'ndaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, okuldaki öğrencilere top, uçurtma, şapka ve meyve suyu dağıttı. Bulanık ilçesinin kötü bir ilçe olmadığının altını çizen Kadir Tüylü, vatandaşların çocukların geleceği olan okullara sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Okul ve devlettin malını yakmakla kimsenin eline bir şey geçmeyeceğini belirten Kadir Tüylü, "Geleceğimizin teminatı olan çocukların okullarını yakmak kimseye bir fayda getirmez. Neticede biz bugün buradayız, yarın başka yere görevimizi ifa edeceğiz. Ama Bulanıklılar burada yaşıyor. Bu okullarda okuyacak onların çocuklarıdır. Bu okullarda okuyacak her çocuk yarının mühendisi, kaymakamı, valisi, doktoru olacaklardır. Bu ülkeyi onlar yöneteceklerdir. İnsan kendi geleceğini yakar mı. Buradaki vatandaşlar bu okulların ve çocukların geleceği, huzuru ve güvenliği için çaba sarf etmelidirler" dedi.

Okul yakanları kınadıklarını belirten Tüylü, "Okul yanmaları gibi şiddet olayları çocukların da psikolojisini olumsuz etkiliyor. Biz her zaman çocuklarımızın yanında olacağız. Vatandaşlar da okullara sahip çıksınlar çocuklarının yanında olsunlar. Okul yakmaları bizleri üzmüştür. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu çocuklara hep beraber sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

Tüylü ve polisler Fatih İlköğretim Okulu bahçesinde öğrencilerle top oynadı öğrenciler, kendilerini ziyaret eden Kadir Tüylü'ya teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektiler.

Muş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, okul müdürü ve öğretmenlere çiçek takdim ederek okuldan ayrıldı.

Daha sonra Muş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Kadir Tüylü, Bulanık Belediyesini ziyaret etti.

Bulanık Belediye Başkan Vekili Arfat Kardağı tarafından karşılanan Tüylü, Bulanık'ın güzel bir ilçe olduğunu belirterek "Biz yolcuyuz, sizler hancısınız. Geldiğimiz yerde insanlarımıza güzel hizmet edebilirsek, güzel bir izlenip bırakabilirsek, halkımızın huzur ve güvenliği konusunda iyi bir çalışma yapabilirsek, bizim karnemiz iyi olur" dedi.

Belediye Başkan Vekili Kardağı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Meşrutiyet sınırları içerisinde bölgenin ve Türkiye'nin sosyolojik yapısının gerçekliğini görüp, olduğu gibi kabul ettikten sonra çözülemeyecek hiçbir şey yoktur" şeklinde konuştu.

Bulanık'ta bir dizi ev ziyaretlerinde bulunan Tüylü, daha sonra Bulanık'tan ayrıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdür Yardımcısı Yanan Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement