Emniyet Müdürlüğü'ne Engelli Asansörü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürlüğü'ne Engelli Asansörü Yapıldı

Emniyet Müdürlüğü\'ne Engelli Asansörü Yapıldı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü merdivenlerine engelli asansörü yapıldı Safranbolu Kaymakamı Bulacak: "Engelli vatandaşlarımızın önündeki bütün egelleri kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz"

21.06.2014 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü merdivenlerine engelli asansörü yapıldı.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bedensel engelli Sevim Doğan'ın başvurusu üzerine bir çalışma yaparak, böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Emniyet Müdürlüğüne gelen engelli vatandaşların merdivenleri artık asansörle çıkacağını belirten Bulacak, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Safranbolu Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüttüklerini anlatan Bulacak, "Emniyet Müdürlüğü önündeki merdivenlerin engelliler için çıkılması zor olduğunu biliyorduk. Bizden bu konudan yardım istendi. Engelli vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü merdivenlerini rahat çıkmaları için bu projeyi hayata geçirdik. Artık bu asansör ile vatandaşlarımız daha rahat edecek. Engelli vatandaşlarımızın önündeki bütün engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onların bizlerden olan isteklerine hemen karşılık vererek, sorun varsa çözmeye gayret ediyoruz" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürlüğü'ne Engelli Asansörü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement