Emniyet Müdürü Altınok: "Trafik Tedbirlerini 18.00 İtibariyle Kaldırıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Altınok: "Trafik Tedbirlerini 18.00 İtibariyle Kaldırıyoruz"

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, saat 18.00 itibariyle İstanbul’daki trafikle alakalı güvenlik tedbirlerinin kaldırılacağını açıkladı.

01.05.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, saat 18.00 itibariyle İstanbul'daki trafikle alakalı güvenlik tedbirlerinin kaldırılacağını açıkladı.

1 Mayıs'ta yaşanan olayları değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Bu yıl da 1 Mayısı vatandaşlarımızla güzel şekilde kutlamak için yoğun gayret gösterdik. Arzumuz hiçbir vatandaşımızın burnu kanamadan bu olayı tamamlamaktı. Memur arkadaşlarımıza, yöneticilerimize ve sağduyulu davranan İstanbullulara teşekkür ediyorum. 20 binin üzerinde bir polis memuru sayısıyla güvenlik olgusunu oluşturmaya çalıştık. Hamdolsun herhangi bir üzücü bir olay söz konusu olmadan günü tamamladık" diye konuştu. İstanbul genelinde trafik tedbirlerinin devam ettiğini vurgulayan Altınok, "Özellikle trafik ile alakalı tedbirlerimizin büyük bir kısmını 18.00 itibariyle kaldırıyoruz. 18.00'den sonra sadece Levent-Yenikapı metrosu ve Tünel hariç olmak üzere trafik tedbirlerinin tamamı kaldırılmış olacak. Tepebaşı- Şişli arası ve füniküler de kapalı kalacak. Onlar da ilerleyen saatlerde açacağız. Taksim Meydanı da ikinci bir emirden sonra açılacak" ifadelerini kullandı.

Altınok, polisin yaptığı çalışmalardan göstericilerin üzerinde 2 adet el yapımı bomba ve çok sayıda molotof kokteyli ele geçirildiğini kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Altınok: 'Trafik Tedbirlerini 18.00 İtibariyle Kaldırıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement