Emniyet Müdürü Çelik, Yaşlılarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Çelik, Yaşlılarla Biraraya Geldi

Emniyet Müdürü Çelik, Yaşlılarla Biraraya Geldi

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte huzurevinde barınan yaşlılarla biraraya geldi.

26.03.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte huzurevinde barınan yaşlılarla biraraya geldi.

Yaşlılara yemek veren Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, haftalarını kutladı. Müdür Çelik, "Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatarak aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalı, büyüklerimizi sadece bu özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Evladın bile görevini yerine getiremediği durumlar olabilir fakat kolluk kuvveti olan Polis, Polis Vazife ve Selahiyetleri Kanunun 1. Maddesinde belirtildiği gibi, "Polis, asayişi amme, şahıs, tasarruf emniyetini ve mesken masuniyetini korur. Halkın ırz, can ve malını muhafaza ve ammenin istirahatini temin eder. Yardım isteyenlere yardıma muhtaç olan çocuk, alil ve acizlere muavenet eder. Kanun ve nizamnamelerinin kendisine verdiği vazifeleri yapar. Kolluk olarak sizin her zaman emrinizde yanınızda olmak bizim asli görevimizdir, yardım istemeseniz dahi devletin kolluğu sonuna kadar sizin yanınızdadır" dedi.

Yaşlılar hoş vakit geçiren Müdür Çelik, kendilerinin de er yada geç yaşlanacaklarını, yaşlıların kıymetinin bilinmesini istedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Çelik, Yaşlılarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement