Emniyet Müdürü Ceylan, Engelli Öğrencileri İsmail Yk ile Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Ceylan, Engelli Öğrencileri İsmail Yk ile Buluşturdu

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, engelli öğrencileri şarkıcı İsmail YK ile buluşturdu.

16.05.2012 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, engelli öğrencileri şarkıcı İsmail YK ile buluşturdu.

Engelli öğrenciler için Edirne'ye gelen şarkıcı İsmail YK, çay bahçesinde konser verdi. Öğrencilerin tamamıyla hatıra fotoğrafı çektiren şarkıcı, sevilen şarkılarını engelli öğrenciler için seslendirdi. Bazı engelli öğrenciler ve aileleri İsmail YK'yı görünce göz yaşlarını tutamadı.

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Polis Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden engelli öğrencilerin İsmail YK'yı çok sevdiğini öğrenince, şarkıcıyı Edirne'ye davet ettiğini belirtti.

Engelli öğrencilerin isteklerini yerine getirmenin çok önemli olduğunu ifade eden Ceylan,"Ben İsmail beye çok teşekkür ederim. Öğrenciler için bizi kırmayıp Edirne'ye geldi. Polis teşkilatı olarak bu öğrencilerin onure edilmesinde bir nebze katkımız olursa mutluluk duyarız" dedi.

Şarkıcı İsmail YK de öğrencileri mutlu etmek için elinden geleni yapacağını belirterek, "Ben Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'a çok teşekkür ederim. Engelli öğrencilerin mutluluğuna aracı oldular. Ben bugün çok mutluyum. Öğrenciler de çok mutlu. Hep birlikte gülüp eğleneceğiz" diye konuştu.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Ceylan, Engelli Öğrencileri İsmail Yk ile Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement