Emniyet Müdürü Evci'yi Bıçaklayarak Öldüren Katil Zanlısı Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Evci'yi Bıçaklayarak Öldüren Katil Zanlısı Aranıyor

Emniyet Müdürü Evci\'yi Bıçaklayarak Öldüren Katil Zanlısı Aranıyor

Bayburt'ta kaldığı apart oteldeki odasında cesedi bulunan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor.

18.11.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta kaldığı apart oteldeki odasında cesedi bulunan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor. Kesici bir aletle öldürüldüğü belirlenen ve vücudunda 20'den fazla bıçak yarası olan Evci'nin katil zanlısını bulabilmek için başlatılan soruşturma kapsamlı sürdürülüyor.

Bayburt Polis Okulu'nda görev yapan ve 14 Kasım günü kaldığı apart otelin 7'nci katındaki odasında cesedi bulunan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin vücudunda 20'den fazla bıçak yarası saptandı. Kesici aletle öldürüldüğü belirlenen Evci'nin katil zanlısıyla uzun süre mücadele ettiği, bu sırada da kaldığı odanın değişik yerlerine kan bulaştığı görüldü. Polis ekipleri, olay günü otelde kalanlar ile görevlilerin de arasında bulunduğu çok sayıda kişiyi sorguladı. Ekipler karşılaştırma yapabilmek için kan ve doku örnekleri aldı. Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin katil zanlısını bulmaya çalışan polis soruşturmayı çok yönlü olarak yürütüyor.

Bu arada, Bayburt Polis Okulu'nun internet sitesine de Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci'nin fotoğrafı konuldu, altında da, "Okulumuz Koruma Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfü Evci 14.11.2014 tarihinde vefat etmiştir. Müdürümüze Allah'tan Rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi. - Bayburt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Evci'yi Bıçaklayarak Öldüren Katil Zanlısı Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement