Emniyet Müdürü İlhan'dan Acılı Aileye Başsağlığı - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü İlhan'dan Acılı Aileye Başsağlığı

Emniyet Müdürü İlhan\'dan Acılı Aileye Başsağlığı

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürü İlhan, 22 Ağustosta kahve önünde çay içerken araç içinden açılan ateşle öldürülen işletmecisi Yanar'ın ailesini ziyaret etti.

18.11.2014 17:13  Güncelleme: 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, 22 Ağustos tarihinde bir kahvehane önünde arkadaşları ile çay içerken araç içinden açılan ateş sonucu öldürülen butik işletmecisi Orhan Yanar'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette aileye verdiği sözü yerine getirerek, suçluların yakalandığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan'a, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Esin, Asayiş Büro Amiri Başkomiser Hüseyin Işıklar ve Asayiş Şube Amirliğinde görevli polis memurları eşlik etti.

İlhan ve beraberindeki emniyet yetkililere teşekkür eden Orhan Yanar'ın yakınları, "Emniyet Müdürümüz, bize metanetli olmamızı, en kısa zamanda olayı aydınlatacaklarını ve suçluları adalete teslim edeceklerini söylemişti. Bize ayrıca 'Katilleri yakalayınca başsağlığı için evinize geleceğim' demişti. Bize verdiği sözü yerine getirdi. Katillerin yakalanması bizim acımızı biraz olsun hafifletti" dediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü İlhan'dan Acılı Aileye Başsağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AHMET: HELAL OLSUN. . . ! 0 0 Yanıtla

Advertisement