Emniyet Müdürüne Veda ve İftar - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürüne Veda ve İftar

Midyat Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül’ün tayinin Trabzon'un Maçka ilçesine çıkmasından dolayı, iftar ve veda yemeği düzenlendi.

14.07.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midyat Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül'ün tayinin Trabzon'un Maçka ilçesine çıkmasından dolayı, iftar ve veda yemeği düzenlendi.

Kasrı Nehroz otelde düzenlenen iftar yemeği Kur'an okunmasıyla başladı.

İftarın ardından, Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Yurdagül ile 2 yıl çalıştıklarını belirterek "Buradaki hukukun ve adaletin tecellisinde en baş aktörümüz polisimiz ve askerimizdir. Biz onların gizli kahramanlıklarının nelere mal olduğunu çok iyi biliyoruz. Dört yıl bir insanın hayatında bir ömür sayılır. ve ayağımızın kendi toprağımıza basmadığı bir yerde dört yıl sizlere hizmet ediyoruz. Bu gerçekten bizim çalışan arkadaşlarımız için büyük bir fedakarlıktır. Bizler Midyat halkı adına, devletimiz adına biz kendisine teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu.

Daha sonra, Yurdagül ise yemeğe katılanlara teşekkür ederek "Midyat'ta çalışmak çok ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum. Midyat'ta çalışmaktan her zaman, onur duydum, gurur duydum. Görevim esnasında her zaman adil olmaya, tarafsız olmaya çalıştım. Hiç kimse, hiçbir kesim arasında ayrıcalıklı davranmadığıma inanıyorum. Biz inançlı insanlarız, bu tayinle hayırlı olacağını düşünüyorum. Trabzon'da bir kapınızın olduğunu unutmayın" dedi.

Kaymakam Bingöl ve işadamı Mithat Yenigün Yurdagül'e yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürüne Veda ve İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement