Emniyet Teşkilatı Bunu Konuşuyor: Emniyet Müdürü Polise Rüşvet Teklif Etti - Son Dakika
Güncel

Emniyet Teşkilatı Bunu Konuşuyor: Emniyet Müdürü Polise Rüşvet Teklif Etti

Büyük bir ilimizin Emniyet Müdürü sivil kıyafetle trafik polisine rüşvet teklif edince polis, müdürün yakasına yapıştı. Olayı gören korumalar da polisin yakasına yapıştı. Olay şimdi teşkilatın dilinde.

08.05.2016 15:34  Güncelleme: 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tebdil-i kıyafet gezen Emniyet müdürü trafik polisine rüşvet teklif edince ortalık karıştı.

EMNİYET MÜDÜRÜ SİVİL ARAÇLA DENETİM YAPMIŞ

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'ün Sözcü'nün bugünkü (8 Mayıs 2016) nüshasında yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

Büyük bir ilimizin Emniyet Müdürü sivil araca binip denetim yapıyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mahmut Karaaslan da, çalıntı otomobille dolaşmış, kimse de kendisini çevirmemişti.

Bu kez, yaşanan olay daha ilginç. Beyaz renkli Toros marka bir otomobile binen emniyet müdürü, bir ilçenin girişinde trafik polisi tarafından durduruldu.

"Ehliyet-ruhsat" sorulunca emniyet müdürü bunların olmadığını söyledi. Trafik polisine işlem yapmaması için 100 lira vermek istedi.

HERKES BİRBİRİNİN YAKASINA YAPIŞTI

Polis "Sen bana nasıl rüşvet teklif edersin?" diye bağırdı, o sinirle Emniyet Müdürünün yakasına yapıştı. Başka bir sivil araçla müdürü takip eden korumaları, "Sen nasıl bizim müdürümüzün yakasına yapışırsın?" diye onlar da trafik polisinin yakasına yapıştı.

EMNİYET TEŞKİLATI BU HABERİ KONUŞUYOR

Direksiyondakinin Emniyet Müdürü olduğunu öğrenen Trafik polisi, "Bana rüşvet verip memuriyetimi bitirecektiniz?" deyip müdürü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ancak araya girenler, memurun şikayet dilekçesini geri almasını sağladı.

Şimdi bu olay Emniyet mensuplarının dilinde. Müdürün, memuruna rüşvet vermek istemesini de ayıplıyorlar.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI: GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın, "denetim amacıyla bir trafik polisine rüşvet verdiği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde basın-yayın organlarında, Karaaslan hakkında, "bir ilçenin girişinde, kullandığı sivil araçla, trafik denetimi yapmak amacıyla durduran polise rüşvet verdiği" yönünde haberlerin yer aldığı hatırlatıldı.

Söz konusu haberlerin "yalan" olduğu belirtilen açıklamada, bu tür haberlerin, emniyet teşkilatı mensuplarının dayanışmasını hedef aldığı kaydedildi.

Art niyetli ve tamamen gerçek dışı bu haberlerin emniyet güçlerini, başta terör örgütleriyle mücadele olmak üzere, görevlerini eksiksiz ifa etmekten alıkoyamayacağına vurgu yapılan açıklamada, haberi yapan, yayımlayan şahıs ve kurumlara karşı yasal hakların sonuna kadar kullanılacağı da ifade edildi.

Emniyet Teşkilatı Bunu Konuşuyor: Emniyet Müdürü Polise Rüşvet Teklif Etti

Son Dakika Güncel Emniyet Teşkilatı Bunu Konuşuyor: Emniyet Müdürü Polise Rüşvet Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (89)

  • ccc: asparagas zaaaaa 120 3 Yanıtla
  • vatandaş: Memur eğer o parayı alsaydı şu an vatana ihanetten yargılanıyor olacaktı..Böyle denetim olmaz,rüşveti alanda verendi aynı suçu işler...gerekli işlem yapılmalı... 109 1 Yanıtla
  • Vatansever: Resmen memura tuzak hazirlanmiş ve suça teşvik edilmiş bence savcılık bu haberi ihbar kabul edip işlem yapmalı.en memuruna tuzak kuracağina ekonomik ve çalişma şartlarini iyileştirmeye çalış müdür o zaman tuzak kurmana gerek kalmaz.birde herkesi kendingibi görme 87 4 Yanıtla
  • Kafasıgüzel: Polislerin üzerine basarak yükselen ve sonsuz vebal alan mahluklar müdürler 84 1 Yanıtla
  • Cürük mudur: Terbiyesiz adam her is bitti kendi memurunlami ugrasmaya basladin seni paraylami mudur yaptilar.utanmaz 82 1 Yanıtla
  • Kafasıgüzel: Memur müdürün öküzüne ceza kesmiştir. Oda meslekten etmek için bu yola başvurmuştur. Çünkü bir öküz bin memur eder müdürlerin gözünde 74 2 Yanıtla
  • Selim: Memuru eve göndermemek için ellerinden geleni yaparlar kedileri anca öküzlerini sağar 71 1 Yanıtla
  • Deli Hakkı: Teşkilatta elle tutulur aklı başında müdür çok azdır çoğunun babası müdürdür onlar sayesinde müdür olmuşlardı 71 0 Yanıtla
  • ysr: bu karaktersiz herif ankara emniyet muduru acilen teskilattan atilmasi gerekir. 65 1 Yanıtla
  • Asım: Teşkilat şehit veriyor müdür ne ile uğraşıyor Allah bildiğin gibi yapsın bu müdürü 57 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Balıkesirli doğa yürüyüşçüleri Everest Ana Kampı'na doğru yola çıktı
    18:14 Balıkesirli doğa yürüyüşçüleri Everest Ana Kampı'na doğru yola çıktı

    Balıkesir'in Edremit Körfezinden bir grup doğa yürüyüşçüsü dünyanın çatısı olarak bilinen Everest Ana Kampına gitmek için yola çıktı. Adramut Doğa Gezginleri grubu, 16 günlük bir program gerçekleştirerek Himaleya'ların güzellikler ve zorlukları eşliğinde Everest Ana Kampı'na ulaşmayı hedefliyor.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Türkiye'nin ikinci yüzyılını yerel yönetimlerle inşa edeceğiz
    18:13 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Türkiye'nin ikinci yüzyılını yerel yönetimlerle inşa edeceğiz

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ikinci yüzyılını yerel yönetimlerle inşa etmek için gayret sarf edeceklerini belirtti.

  • Boyabat'ta sandık kurulu başkan ve üyelerine eğitim verildi
    18:12 Boyabat'ta sandık kurulu başkan ve üyelerine eğitim verildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev alacak sandık kurulu başkan ve memur üyelere eğitim verildi. İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünce düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına görevleri, yetki ve sorumlulukları ile seçim kuralları hakkında bilgi verildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'ye 24 milyar lira prim teşviki verdik
    18:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'ye 24 milyar lira prim teşviki verdik

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Kocaelili işverenlere 24 milyar lira tutarında prim teşviki verdiklerini ve ildeki aktif sigortalı sayısının 276 binden 786 bine çıktığını belirtti. Ayrıca, ulaştırma alanında yapılan yatırımları da anlatan Erdoğan, Kocaeli'nin yüksek hızlı tren merkezi haline getirildiğini ve birçok alanda hizmetlerin devam ettiğini söyledi.

  • Anavatan Partisi, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın adayına destek vereceğini açıkladı
    18:09 Anavatan Partisi, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın adayına destek vereceğini açıkladı

    Anavatan Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan'a destek vereceğini duyurdu. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Mersin ziyaretinde yapılan toplantıda Soydan'a destek kararını açıkladı ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye sinerji yaratacağını belirtti. Anavatan Partisi, Soydan'ın başkanlığında Mersin'in tekrar Akdeniz'in incisi haline geleceğine inandıklarını ifade etti.

  • TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 600 bin gencin başvurduğu açıklandı
    18:07 TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 600 bin gencin başvurduğu açıklandı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin milli teknoloji ruhuna vurgu yaparak, dünyada böyle bir toplumsal seferberlik ruhunun olmadığını belirtti. Kacır, Türk gençliğinin teknoloji alanında gösterdiği başarıları ve Türkiye'nin havacılık ve savunma sanayisindeki ilerlemelerini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin uzay teknolojilerindeki hedeflerini ve milli uzay programını anlattı.

  • Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı
    18:05 Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı

    Sinop'ta pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mustafa Özarslan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi için alınan güvenlik tedbirleri görüşüldü.


Advertisement