Emniyete Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Emniyete Fetö/pdy Operasyonu

Adıyaman’ın Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 1’i komiser yardımcısı toplam 5 polis ihraç edilirken, 1 komiser ise açığa alındı.

10.01.2017 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 1'i komiser yardımcısı toplam 5 polis ihraç edilirken, 1 komiser ise açığa alındı.

Edinilen bilgiye göre, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 1 komiser yardımcısı ve 4 polis memuru FETÖ/PDY operasyonları kapsamında görevden ihraç edilirken 1 komiser ise açığa alındı.

Konu ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyete Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.


Advertisement