Emniyet Teşkilatına İzin Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Emniyet Teşkilatına İzin Müjdesi

Emniyet Teşkilatına İzin Müjdesi

Emniyet personeline artan terör olayları nedeniyle kapatılan izinlerle ilgili müjde geldi. İzinler, İstanbul ile İzmir hariç 1. bölge illeri için tekrar açıldı.

18.08.2015 15:58  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğünde son dönemde artan terör olayları nedeniyle kapatılan yıllık ve mazeret izinleri, İstanbul ile İzmir hariç birinci bölge illeri için tekrar açıldı.

20 TEMMUZ'DA İZİNLER KAPATILDI

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer imzasıyla Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğüne gönderilen yazıda, son dönemde artan terör saldırıları nedeniyle emniyet personelinin 20 Temmuz'da yıllık ve mazeret izinlerinin ileri bir tarihe kadar kapatıldığı hatırlatıldı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARTILDI

Yazıda, bu çerçevede huzur ve güven ortamının tesisi bakımından ülke çapında terör örgütleri ve bütün illegal yapılanmalara karşı gerekli operasyonel faaliyetlerin yürütüldüğü, her türlü güvenlik tedbirinin üst seviyeye çıkartıldığı kaydedildi.

İZİNLER İSTANBUL İZMİR HARİÇ PLAN DAHİLİNDE KULLANDIRILACAK

Alınan bu güvenlik önlemlerinde herhangi bir zafiyete yol açmayacak şekilde, Türkiye'nin batısındaki iller olarak bilinen birinci bölge illerinde İstanbul ile İzmir hariç olmak üzere, izinlerin valilerinin uygun göreceği plan dahilinde kullandırılması bildirildi.

ANKARA EMNİYETİ İZİNLERİN KULLANILABİLECEĞİNİ DUYURDU

Söz konusu yazının emniyet müdürlüklerine gönderilmesinin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, personeline 15'er günlük iki dönemden birini tercih etmeleri şartıyla izinlerini kullanabileceğini duyurdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Teşkilatına İzin Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (83)

  • han: istanbuldakiler polsis degil robot. istanbul şark sayilsin 89 1 Yanıtla
  • Cccc: Habere bak sanki bir lutuf ulen adamin var olan senelik 30 gun iznini kullanmasini gasp et sonrada istanbul izmir haric izin kullanilabilir de birde sanki hak olmayan bir sey veriyormus gibi algi yarat bravo genel mudurluge 56 0 Yanıtla
  • Ordan Geçenbay: Polisim sen bayram, pazar bilemezsin; hasta olsan yatamazsın; çocuğun doğsa göremezsin; anan ölse gömemezsin. Polisim bu öyle bir meslek ki sen ecelinle bile ölemezsin... 53 0 Yanıtla
  • !!!!: POLİSE VE ASKERE ,Çok para alıyorlar,diyenler...haberi birkaç kez okuyun.... 50 1 Yanıtla
  • Polis: Huzursuz olan bir polisin huzur vermesini beklemek öküzün altında buzağı aramaktan farksız 45 2 Yanıtla
  • polis çocuğu: Babamıza hasret kaldık valla çalış çalış nereye kadar sanki değişen bişey oluyor 44 0 Yanıtla
  • Haktan: Hakkımızı bile müjde diye veriyorlar gözlerim yaşardı 43 0 Yanıtla sakarya: Lan biz 7 24 asgari ucrete calisiyoz siz hayirdir ya zorlami polis yaptilar sizi verin istifanizi cikinda gorun dunya da ne isler var 1gun dayanamazsiniz 0 83 Ordan Geçenbay: Devrem ben bunlara sebebiyet olanlarin şerefine sokim 26 0 türk: ulan sakarya sende çalîşıp polis olsaydın o zaman 4 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement