Emniyetten Aşti'de "Kent Güvenliği" Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Emniyetten Aşti'de "Kent Güvenliği" Eğitimi

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (AŞTİ) çalışan esnafı ve güvenlik personelini terör olaylarına karşı bilinçlendirmek amacıyla kent güvenliği eğitimi veriyor.

27.01.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (AŞTİ) çalışan esnafı ve güvenlik personelini terör olaylarına karşı bilinçlendirmek amacıyla kent güvenliği eğitimi veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri ve bomba imha uzmanları tarafından verilen kent güvenliği eğitimine, AŞTİ'de görev yapan güvenlik personeli, esnaf ve çalışanlar katılıyor.

Eğitimde, terörle mücadelede kamu kurum ve kuruluşları ile esnafın dikkat etmesi gereken konular üzerinde duruluyor, şüpheli kişi veya paketle karşılaşılması durumunda yapılması gerekenler anlatılıyor.

Eğitim seminerlerinde ayrıca, canlı bomba veya olası şüpheli şahısların hal ve hareketleri, fiziksel özellikleriyle ilgili bilgiler de aktarılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyetten Aşti'de 'Kent Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement