Emniyetten Öğrencilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Emniyetten Öğrencilere Seminer

Emniyetten Öğrencilere Seminer

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ’Zararlı alışkanlıklardan korunma ve kurtulma’ konularında seminerler verilmeye başlandı.

30.03.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 'Zararlı alışkanlıklardan korunma ve kurtulma' konularında seminerler verilmeye başlandı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen seminerlerin ilki Osman Akça Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Alaşehir Çocuk Büro Amiri Komiser yardımcısı Selahattin Güler tarafından verilen seminerlerin Alaşehir'de bulunan tüm lise ve ortaokullarda verileceği bildirildi. Seminerler slayt gösterileri eşliğinde örneklerle akıcı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği görevlilerince, gençlerin suçtan korunma, suç unsuru yaşanabilecek ortamlardan kaçınma, zararlı alışkanlıklardan korunma, kahve ve internet kafelerden kurtarılmalarını sağlamak amacıyla lise ve ortaokul öğrencilerini kapsayan seminerler düzenleyeceklerini kaydeden Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk, "İnsan unsuru olan her yerde mutlaka suç unsuru vardır. Önemli olan toplumu bu suç unsurlarına bulaşmadan korumaktır. Seminerlerde öğrencilerimize suç unsurlarını, bunlar hakkında bilgi, bireylere zarar verebilecek çevrelerden uzak durmayı anlatıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi toplum dışı olmaktan ve yurduna yararlı birer birey olarak yetiştirmek istiyoruz. Gençlerimizi suç unsuru oluşturan etkenlerden ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutabilmek için emniyet teşkilatı olarak ilçemizde bulunan tüm lise ve ortaokul öğrencilerini bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Amacımız gençlerimizi ailesine, topluma saygılı, birbirlerini seven birer birey olarak yetiştirmek. Bu amaçla Osman Akça Ortaokulu ile başlayan çalışmalarımız tüm okulları kapsayacak." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetten Öğrencilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement