Emniyetteyim' Proje Lansmanı ve İlk Çalıştayı İstanbul Üniversitesi'nde Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Emniyetteyim' Proje Lansmanı ve İlk Çalıştayı İstanbul Üniversitesi'nde Yapılacak

İstanbul Üniversitesi ve Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu (ŞBPMYO) ortaklığı ile Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) sahipliğinde hazırlanan “Emniyetteyim” projesinin basın lansmanı ve ilk çalıştayı, “Kadına yönelik Şiddetle Mücadelede Yerel ve Ulusal STK’ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi”, 23 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da İÜ Kongre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

19.06.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Üniversitesi ve Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu (ŞBPMYO) ortaklığı ile Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) sahipliğinde hazırlanan "Emniyetteyim" projesinin basın lansmanı ve ilk çalıştayı, "Kadına yönelik Şiddetle Mücadelede Yerel ve Ulusal STK'ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi", 23 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da İÜ Kongre Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Basın lansmanına, İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Milletvekilleri Prof. Dr. Türkan Dağoğlu ve Prof. Dr. Sevim Savaşer de katılacak.

Asıl amacı aile içi şiddette farkındalık olan Emniyetteyim projesi kadına karşı şiddeti engellemek için şiddete uğrayan kadınların ilk başvuru yerleri olan emniyet güçlerinin müdahalesinin iyileştirilmesine dayanıyor. Emniyetteyim projesi Avrupa Birliği ve Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından da destekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyetteyim' Proje Lansmanı ve İlk Çalıştayı İstanbul Üniversitesi'nde Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement