"Türk Futbolunun En Büyük Meselesinin Sokak Futbolunun Bitmesi" - Son Dakika
Spor

"Türk Futbolunun En Büyük Meselesinin Sokak Futbolunun Bitmesi"

"Türk Futbolunun En Büyük Meselesinin Sokak Futbolunun Bitmesi"

Türkiye Genç Milli Takım seçmeleri için Yalova'ya gelen U19 Milli Takımı Antrenörü Aşık, Türk futbolunun en büyük meselesinin sokak futbolunun bitmesi olduğunu söyledi.

03.09.2014 18:56  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Genç Milli Takım seçmeleri için Yalova'ya gelen U19 Milli Takımı Antrenörü Emre Aşık, Türk futbolunun en büyük meselesinin sokak futbolunun bitmesi olduğunu söyledi.

Yalova'da yapılan milli takım seçmelerinde 1999-2000 ve 2001 doğumlu 62 futbolcu U19 Milli Takımı Antrenörü Emre Aşık'ın önünde ter döktü. Ahmet Saraç futbol sahasında yapılan seçmelerde Emre Aşık'a Yalova TÜFAD Başkanı Mütahir Özliman da eşlik etti. U19 Milli Takımı Antrenörü Emre Aşık, seçmelere katılan futbolculara soyunma odasında yaptığı konuşmalarla destek verdi.

Türk futbolunun en büyük meselesinin sokak futbolunun bitmesi olduğunu belirten Aşık, "Fatih Terim hocamızın gelmesiyle beraber, özellikle karmalara çok önem veriyoruz. Buradaki çocuklarımızı gelip yakından görmek istedik. Yalova'daki hocalarımız burada başlarında oldukları için gerekli bilgileri bize söylüyor. Şu anda genç milli takımlardaki hocalarımız karmalardaki yetenekli oyuncuları izliyorlar. Oyuncu atlamamız için hocalarımız ile irtibat halindeyiz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. İnanıyorum ki ülkemizdeki ve hatta Avrupa'daki yetenekli çocuklarımızın hiçbirini kaçırmadan milli takımlarımıza kazandıracağız. Türk futbolunun en büyük sorunu sokak futbolunun bitmesidir. Diğer en büyük meselesi daha internet çağına hızlı giriş yapmamızdır. Hocalarımızın ortak görüşü de en büyük sorun olarak özellikle büyük şehirlerde sokak futbolunun bitmesidir. Yeni yapılanma dönemi projelerimiz devam edecek. Futbol için Ülker'in projesi ve diğer projelerimiz olacak" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Türk Futbolunun En Büyük Meselesinin Sokak Futbolunun Bitmesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement