Emre Aydın, Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Emre Aydın, Hayranlarını Coşturdu

Emre Aydın, Hayranlarını Coşturdu

– MERSİN'de Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği 7'nci Soli Güneş Festivali kapsamında sahneye çıkan Emre Aydın, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

12.06.2016 02:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– MERSİN'de Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği 7'nci Soli Güneş Festivali kapsamında sahneye çıkan Emre Aydın, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Viranşehir Mahallesi'ndeki festival alanında düzenlenen konsere, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan ile birlikte her yaştan binlerce vatandaş katıldı. Sahneye çıkan Emre Aydın, alanı dolduran kalabalığı birbirinden güzel şarkılarıyla coşturdu. Hayranları, sanatçının söylediği şarkılara eşlik ederek adeta açık hava korosu oluşturdu. Bir hayranının 'Emre Aydın diye yazılır, adam diye okunur. Mersin'e hoş geldiniz, iyi ki varsınız' diye pankart açtığı konserde sanatçı, kalabalığa teşekkür etti, telefonlarının ışıklarını açmalarını isteyerek birlikte şarkı söyledi. Konser sırasında kavga eden iki kişi ise polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Konser sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Tarhan, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Zor günler geçirmekteyiz. Toplum öfkeli bir toplum olmaya doğru gitmekte. Biz de artık buna dur demek istiyoruz. Sevgiyi, kardeşliği ve barışı egemen kılmak istiyoruz. Zaten Mezitli ve Mersin halkı her zaman Cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan bir toplumdur. Her şeye inat demokrasiyi güçlendireceğiz" dedi.

Başkan Tarhan'ın konuşmasının ardından birkaç şarkı daha seslendiren Emre Aydın, kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür edip konserini tamamladı.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emre Aydın, Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement