Emre Belözoğlu 4 Maçta Sıfır Çekti - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu 4 Maçta Sıfır Çekti

Emre Belözoğlu 4 Maçta Sıfır Çekti

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu, yeni takımında oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti.

22.08.2015 11:23  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 yıl süren Fenerbahçe kariyerine sarı-lacivertli kulübün isteği üzerine son veren Emre Belözoğlu'nun Başakşehir macerası kabus gibi başladı. Milli futbolcu, turuncu-lacivertli takımda oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti.

2 AVRUPA MAÇINDA MAĞLUP OLDU

Teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı'nın yaptığı turuncu-lacivertli takım bu sezon oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti. Emre Belözoğlu, Başakşehir Futbol Kulübü formasını ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ndeki AZ Alkmaar maçında giydi. Hollanda ekibinin 2-1 kazandığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 64. dakikada oyundan çıktı. AZ Alkmaar ile 6 Ağustos'ta oynanan rövanş karşılaşmasına yedek başlayan Emre, son 25 dakikada oyuna girerken, turuncu-lacivertli takım bu maçı da 2-1 kaybetti.

2 LİG MAÇINDA DA KAZANAMADI

UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalma hayaline böylelikle son veren Emre'li Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig mücadelesi de kötü başladı.15 Ağustos'ta Antalyaspor'u konuk eden turuncu-lacivertli takım, Emre'nin 79 dakika sahada kaldığı karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Ligde son olarak dün akşam Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Başakşehir, mücadeleden 1-0 yenik ayrılırken, ilk 2 haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı.

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu 4 Maçta Sıfır Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • GS: Beter ol 17 2 Yanıtla
  • Hüseyin : Daha beter olsun 13 3 Yanıtla
  • Cahil: Geber 13 2 Yanıtla
  • Serik li: Bir yildiz duşunun eto gibi takimi sirtlasin bir karektersiz duşunun başaksehirde kaybolsun ilahi adalet 12 2 Yanıtla
  • kimse kim: tam bir ırkçı tam bir topik 11 3 Yanıtla
  • biçare vatandaş: az bile onun gibi terbiyesize 13 1 Yanıtla
  • Bursa: Bu küfürcü emre degilmi la. Pil bitmiş bunun. Kovun gitsin 10 3 Yanıtla
  • bikuvayi milliye ruhu: Emre size ne yapti. ..Adam sanki 11 kisi. Tek basina takim mi. Dunya ucunculugunu unutup nankorluk etmeyelim 6 7 Yanıtla
  • hiç sevmem: boşuna para verdiniz futbolcu diye o paralara yazık hiç sevmem 11 1 Yanıtla
  • Osmanlı Torunu: Zaten hep sıfırdı ki tın tın Emre ses var göçtü yok Emre 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı
    14:12 Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı

    Beşiktaş'ın 'Baba' lakaplı eski başkanı ve efsane futbolcu Hakkı Yeten, vefatının 35. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement