Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'den Önce Galatasaray'la Görüştüm - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'den Önce Galatasaray'la Görüştüm

Emre Belözoğlu: Fenerbahçe\'den Önce Galatasaray\'la Görüştüm

Başakşehirli Emre Belözoğlu, Newcastle United'dan Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Galatasaray'la görüştüğünü ilk kez itiraf etti.

14.11.2015 08:09  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, eski takımı Fenerbahçe'de oynayamadığı için üzgün. NTV Spor'da yayınlanan Adil Oyun programına katılan yıldız futbolcu, Newcastle United'dan sarı lacivertli kulübe transferiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

"FENERBAHÇE'YE ZAMAN LAZIM"

Rıdvan Dilmen'in konuğu olarak Doğuş Üniversitesi'nde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin ligin geride kalan 11 haftada ortaya koyduğu futbolu değerlendirdi: "Oynamadığımdan dolayı üzülerek takip ediyorum, çünkü kendimi çok ait hissetmiştim oraya. Yeni bir hoca yeni bir takım var. Fenerbahçe benim dönemimdeki oyunuyla değil, daha farklı bir yapıya bürünmüş gibi. Bunun için de zaman lazım." dedi.

"FENERBAHÇE'DEN ÖNCE GALATASARAY'LA GÖRÜŞMÜŞTÜM"

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemle ilgili bilinmeyenleri de anlattı: "Belki ilk defa anlatacağım bunu" diye sözlerine başlayan Emre; Aziz Yıldırım ile bir dostunun evinde buluştuklarını söyledi. Yıldırım'ın kendisine çok ciddi bir teklif yaptığını belirten tecrübeli oyuncu, "Aziz Başkanı hepimiz tanırız çok sabırlı bir insan değildir. Kendisinden 1 gün izin istedim." dedi. İzin sebebini, 2 ay önce Galatasaray Başkanı ile yaptığı bir görüşme olduğunu vurgulayan Emre, "Galatasaray Başkanı ile 2 ay önce bir görüşme yapıp kendisine 'Bir gün Türkiye'ye dönersem ve Galatasaray beni isterse o zaman belki Galatasaray ile alakalı bir tasarrufum olabilir' demiştim." dedi. Bu söylediğinin o dönem Fenerbahçe'yi tercih etmeyeceği anlamına gelmediğini sözlerine ekleyerek, Galatasaray kendisini istese bile reddedebileceğinin sinyalini veren Emre Belözoğlu, "Ben sadece ahde vefanın karşılığı olarak görüştüm Adnan Polat ile. Bunu Polat'a, Yıldırım'a hatta Terim'e sorabilirler. O dönem Galatasaray beni istemediğini beyan etti. Ondan sonra ben de Fenerbahçe'yi tercih ederek hayatımın en güzel 7-7.5 senesini geçirdim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'den Önce Galatasaray'la Görüştüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Addo: Iyiki GSya gelmemissin, yedigin comleye ihanet eden pis herif 24 4 Yanıtla
  • TAŞKIN ARAS: Sedne adammısın bee işine bak koçum o şanlı GALATASARAY ismini ağzına almaa 21 4 Yanıtla
  • gs li : Seni seven yok oglum pislik kinci ve acımasızsın namkör gs de adam oldun şimdi düşdügün duruma bak jübile bile yapacak takım bile bulamayacaksın 20 2 Yanıtla
  • bilir: sen varya sen emre türkiyenin gelmiş geçmiş en karektersiz sporcususun 21 0 Yanıtla
  • zaza : Bir 4 ?? ?? ?? ?? fanatagi olarak sen daha cok sureneceksin seni emre yapan hagi ?? 14 1 Yanıtla
  • Yns : Gündeme gelmk için reklam yapıyor cok cirkef 10 4 Yanıtla
  • bilir: nankör galatasarayın adını ağzına alma .sen kefen giyerim fener forması giymem diyen bir insansın senin herşeyin para ona göre konuş.zaten hayatının en güzel 7 senesi orda geçmiş ya ...........* sen kurban ol gs nin uefa ve süper kupasına 14 0 Yanıtla
  • gündem: Unutuldu gitti 9 4 Yanıtla
  • Tarsus: Yani 3 kurusa kendini sattin fazla para alacagim diye 12 1 Yanıtla
  • MOLDE : DEFOL LAN YALANCI YALAKA SEN KİMSİNKİ GS YI AĞZINA ALIYORSUN UTANMAZ PİSLİK ŞİKECİ 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement