Emre Belözoğlu: Milli Takım'a Çağırsalar Koşa Koşa Giderim - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu: Milli Takım'a Çağırsalar Koşa Koşa Giderim

Emre Belözoğlu: Milli Takım\'a Çağırsalar Koşa Koşa Giderim

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, Milli Takım'daki geleceğiyle alakalı yaptığı açıklamada "Çağırsalar koşa koşa giderim. Türk pasaportu taşıyan herkes ister." dedi.

18.11.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderildikten sonra Başakşehir'e imza atan Emre Belözoğlu Sabah gazetesine konuştu. Milli Takım'daki geleceğiyle alakalı konuşan Emre, "Beni çağırsalar koşa koşa giderim. Türk pasaportu taşıyan herkes ister." dedi.

"ÇAĞIRSALAR KOŞA KOŞA GİDERİM"

Emre, Sarı-lacivertli kulüpte kimseye karşı kırgınlığı olmadığını söyleyen tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: Başakşehir, aile ortamında yönetilen bir kulüp. Bir proje takımı oluşturuldu. Ve benim de bu projeye dahil olmam istendi. Milli Takımımız güzel bir ortam ve hava yakaladı. Beni çağırsalar koşa koşa giderim. Türk pasaportu taşıyan herkes ister. Ama şu anda da layıkıyla görev yapan kardeşlerimiz var.

"FUTBOLDA HERKESİN YERİ DOLAR"

"Futbolda herkesin yeri dolar. Benim de yerim dolar." diyen Emre, "Eleştirel konuşmak hem doğru olmaz hem bana yakışmaz. Fenerbahçe'de özellikle Türk oyuncu grubunun çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Başakşehir ile 2 sene daha sözleşmem var. Sonra enerjimin olup olmadığına bakacağız. Futboldan sonra spor yönetimiyle ilgili çalışmalarım olacak. Hayatımda keşkelerim var. Keşke yapmasaydım dediğim şeyler oldu. Ama ben de her zaman hatalarımdan ders almaya çalışıyorum. Kendimi hep eleştiririm." dedi.

"HERKESİN BİR DÖNEMİ VAR"

Alex ile Fenerbahçe arasında yaşanan prim tartışmasıyla alakalı görüşlerini dile getiren Emre, "Olayın iç yüzünü bilmiyorum. Alex gerçekten çok değerli bir futbolcuydu. F.Bahçe'ye büyük hizmetleri olmuştur. Bunun karşılığında da Fenerbahçe ona ne vaat ettiyse vermiştir. Onun dışındaki mevzular Alex'i ve sayın başkanı (Aziz Yıldırım) ilgilendirir. Fenerbahçe Kulübü şimdiye kadar bana ne vaat ettiyse hepsini eksiksiz yerine getirdi. Özel hayatımdan tutun da saha içindeki durumuma kadar. Herkesin bir dönemi vardır. Benim de bir dönemim vardı, işte bitiyor. Şimdi başka genç arkadaşlarımızın dönemi başlıyor." ifadelerini kullandı.

"YILDIRIM İLE BİR KEZ GÖRÜŞTÜM"

"Aziz Yıldırım'la bir kere görüştük" diyen tecrübeli isim, "Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile pek görüşemedik. Sadece beraat kararı çıktıktan sonra İlhan Ekşioğlu'nu aradım. Başkan yanındaymış, verdi. 'Geçmiş olsun' dedim. O kadar... Kimseye kırgınlığım yok. Ama keşke gönderildiğimi televizyondan öğrenmeseydim." dedi.

"HAYATIMI YAZABİLİRİM"

Geleceğiyle ilgili düşüncelerini ifade eden Emre, "Kitap yazmak için bana birçok teklif geldi. Özellikle de Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra. Hayatımı yazmak istiyorlar. Eğer yaşamış olduklarımı harmanlayabilecek güzel bir proje olursa değerlendirebiliriz. Bu konuya oldukça sıcak bakıyorum. Futbolla ilgili anlatacak çok şey var." dedi.

"GOMEZ, BEŞİKTAŞ'IN ARADIĞI İSİMDİ"

Gomez ve van Persie'den övgüyle bahseden Emre, "Bu sezon ülkemize gelen çok değerli futbolcular var. Mesela Mario Gomez, tam Beşiktaş'ın aradığı bir oyuncuydu. Van Persie de çok önemli bir isim. Şu anda aileme daha çok zaman ayırabiliyorum. Büyük camialarda sorumluluk da büyük oluyor. Ben de ailemi çok ihmal etmişim. Oğlum Ömer'in futbola pek merakı yok. Ama 9 aylık kızım televizyonda maç gördüğünde gözünü ayırmıyor. F.Bahçeli genç oyuncularla görüşüyorum. Onlara elimden geldiğince ağabeylik yapıyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu: Milli Takım'a Çağırsalar Koşa Koşa Giderim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • (Fenerbahçeli): milli takımın başındaki adam olmayan bir şahıs var. ilerde milli takımın sorumlusu olacaksın emre belözoğlu. 5 16 Yanıtla
  • chz: kim seni napsinn denyo 4 3 Yanıtla
  • mustafa: sakın gelme emre volknıda al maç saati gidin bir biraneden izleyin.düşünün nerde hata yaptık diye.Saygılar 6 1 Yanıtla
  • vatandaş: Emre ve Volkan dan milli takım kurtulali nagmaglup ne tesadüf ?? 5 1 Yanıtla
  • Vatandaş: Milli takımda adam olmayanlar olmamalı, dolayısıyla senin işin yok, karakter fakiri 6 0 Yanıtla
  • tercuman: sen adam mı olmaya başladın? 3 3 Yanıtla
  • yt: sakın ha öyle bir hata yapma terim 6 0 Yanıtla
  • mehmet altay .almanya: sen gelme milli takima ugursuzluk getiriyorsun kendini beyenmis senin yerun yok takimda 5 1 Yanıtla
  • ses: la emre sen nerde oynuyon 5 1 Yanıtla
  • Mehmet: antipatik pislik 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement