Emre Belözoğlu'ndan Arda Turan Yorumu - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu'ndan Arda Turan Yorumu

Medipol Başakşehir’e 2 yıllık imza atan Emre Belözoğlu, Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ın ülkemizin son yıllardaki en büyük yıldızı olduğunu söyledi.

08.07.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir'e 2 yıllık imza atan Emre Belözoğlu, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın ülkemizin son yıllardaki en büyük yıldızı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ile yolları ayrılan ve Medipol Başakşehir ile anlaşma sağlayan tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu, imza töreninde Arda Turan'ın Barcelona'ya transferini değerlendirdi.

"GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDECEK"

Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olması ile ilgili gelen bir soru üzerine Emre, "Arda ülkemizin son dönemindeki en büyük yıldızı. Gururluyum. Onun böylesine büyük bir kulübü tercih etmesi onların da Arda'yı tercih etmesi beni de gururlandırıyor. Atletico Madrid'deki başarısını tekrarlayacağına inanıyorum. Çok temiz bir kardeşimiz. Orada da göğsümüzü kabartmaya devam edecek. Türk gençlerine çok büyük örnek olduğunu düşünüyorum. Ülkemizi geçmişte en iyi şekilde temsil etti yine temsil edeceğine inanıyorum" yanıtını verdi.

GÜMÜŞDAĞ: "TÜRK FUTBOLU İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUMDUR"

Medipol Başakşehir Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, Arda ile ilgili olarak, "Başakşehir olarak Arda'yı tebrik ettik. Gerçekten Arda'nın Barcelona'ya transferi Türk futbolu için çok önemli bir durumdur. Pırıl pırıl bir kardeşimiz. Çok büyük bir ivme kazandı. Barca'da da ses getireceğini düşünüyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu'ndan Arda Turan Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement