Emre Belözoğlu Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Güncel

Emre Belözoğlu Sağlık Kontrolünden Geçti

Emre Belözoğlu Sağlık Kontrolünden Geçti

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Emre Belözoğlu sağlık kontrolünden geçti.

08.07.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Emre Belözoğlu sağlık kontrolünden geçti.

Fulya'daki Acıbadem Sports'ta sağlık kontrolünden geçen Emre Belözoğlu'nun detaylı kan tetkiklerinin yapıldığı, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak, burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildiği bildirildi. Belözoğlu'nun sağlık kontrolünün, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandığı açıklandı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emre Belözoğlu Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali
    13:30 Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali

    Myanmar'ın Yangon kentinde düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde insanlar serinleyebilmek için birbirlerine su sıçrattı. Festivale özgü bu su sıçratma geleneği, kötü şansı uzaklaştırmayı ve sağlık ile mutluluğa ulaşmayı temsil ediyor. Myanmar Yeni Yılı'nın başlangıcına işaret eden festival genellikle Nisan ayı ortasında gerçekleşiyor ve dört ila beş gün sürüyor. Festival bu yıl 13 Nisan'a denk geldi.

  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.

  • Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim
    13:27 Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde çok miktarda cezai işlem uygulandı ve 5 motosiklet bağlanarak, yediemin otoparkına çekildi. Ayrıca GBT sorgusunda bir şahsın ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası tespit edilerek, gözaltına alındı. Gelibolu'da bu tür denetimlerin sürekli devam edeceği ve kask kullanımının yaygınlaştırılması amaçlandığı belirtildi.

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.


Advertisement