Emre Oral Burç'u Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Emre Oral Burç'u Ağırladı

Emre Oral Burç\'u Ağırladı

Sevilen türküler Burç'tan Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü'nün Ocak ayı konserine konuk olan usta sanatçı Emre Oral Burç, en güzel türküleri sevenleri için seslendirdi.

28.01.2016 15:00  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü'nün usta sanatçı Emre Oral Burç'un konuk olduğu Ocak ayı konseri, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu'nda keyifli anlara imzasını attı.

Konserin ilk bölümünde, Altan Göl'ün şefliğinde sahneye çıkan koro, sevilen eserlerle dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Orkestranın usta sanatçılarından Aylin Bozkurt, Nilüfer Göl, Tuna Yıldırım, Cemile Kara, Muhammet Muhittin, Bahtiyar Özdemir ve Semih Ersoy da solist olarak söyledikleri türküleriyle dinleyicileri mest etti. Konserin 2. bölümünde de sahneye, konuk olarak usta sanatçı Emre Oral Burç çıktı. Burç da en güzel türkülerini sevenleri için seslendirdi.
Programın kapanışı ise "Bursalı mısın kadifeli gelin?" türküsüyle yapıldı ve türküye tüm dinleyiciler neşeyle eşlik etti. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda programı keyifle dinleyen Muhsin Özlükurt ve Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, sanatçılara, çiçek vererek teşekkür etti. Sanatseverler, konser boyunca sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emre Oral Burç'u Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement