Emrem Vakfından Anaokulu Öğrencilerine Yardım - Son Dakika
Eğitim

Emrem Vakfından Anaokulu Öğrencilerine Yardım

Emrem Vakfından Anaokulu Öğrencilerine Yardım

Batmanın Kozluk İlçesinde, Emrem Vakfı tarafından öğrencilere yardım yapıldı.

25.05.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Emrem Vakfı tarafından ilçede faaliyette bulunan Latife Hanım Anaokulunda düzenlenen etkinliğe katıldı

Düzenlenen etkinlikte anaokulu öğrencilerine vakfın temin etmiş olduğu hediyeler verildi. Ermem Vakfının yaptığı yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür eden Kaymakam Aktürk, hayır kurumları ve sivil toplum örgütlerinin kamu yararına düzenledikleri faaliyetlerin oldukça anlamlı olduğunu ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Emrem Vakfından Anaokulu Öğrencilerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fen Bilgisi Öğretmeni, Osmaniye'deki Kuş Cennetinde 195 Farklı Türü Fotoğrafladı
    12:10 Fen Bilgisi Öğretmeni, Osmaniye'deki Kuş Cennetinde 195 Farklı Türü Fotoğrafladı

    Fen bilgisi öğretmeni Halil İbrahim Alagöz, görev yaptığı kentlerde kuş türlerini fotoğraflayarak yüksek lisans tezini tamamladı. Osmaniye'deki Kastabala Kuş Cenneti'nde 195 farklı türün fotoğraflarını çeken Alagöz, kuş fotoğrafçılığını hobi olarak başladığı Kahramanmaraş'tan Muş'a ve son olarak Osmaniye'ye taşıdı. Tez çalışması için Kastabala Sulak Alanı'ndaki kuş türlerini belirleyen Alagöz, 1,5 yılda 195 kuş türünün fotoğrafını çekti. Alagöz, kuşların tanınması ve korunması için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Bedensel Engelli Öğrenciye Çalışma Masası ve Bilgisayar Hediye Edildi
    11:06 Bedensel Engelli Öğrenciye Çalışma Masası ve Bilgisayar Hediye Edildi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde bedensel engeli nedeniyle okula gidemeyen 9. sınıf öğrencisi Enes Karpak'ın çalışma masası ve bilgisayar isteğini, gençlik merkezi görevlileri ve gönüllüler gerçekleştirdi. Öğretmenin talebini karşılıksız bırakmayan merkez görevlileri, Köy Okulları Projesi gönüllülerinin de desteğiyle bir hayırseverden çalışma masası, kitaplık ve dizüstü bilgisayar temin etti. Kilometrelerce yol katederek ailenin yaşadığı eve giden gençler, Karpak'ı başka bir odaya aldıktan sonra masa ve kitaplığını kurdu. Çalışma masası ve bilgisayara kavuşan 9. sınıf öğrencisi Karpak, gençlerin kendisi için getirdiği pastayı kesti.

  • Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri, İlköğretim Öğrencilerine Enerji Eğitimi Veriyor
    10:37 Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri, İlköğretim Öğrencilerine Enerji Eğitimi Veriyor

    Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri çalışanları tarafından yürütülen 'Enerjimiz Yarınlara' projesi, 5. yılında ilköğretim öğrencilerine enerji hakkında bilgi veriyor. Proje kapsamında gönüllü ekipler tarafından enerji eğitimi verilirken, çocuklara Aksa'nın faaliyet alanları ve enerji hakkında kapsamlı bilgiler aktarılıyor. Eğitimlerde enerji kaynakları, tasarruf yöntemleri, enerji verimliliği gibi konular işlenirken, öğrencilere eğitici ve eğlendirici matematik oyunları sunuluyor. Proje, Türkiye'nin dört bir yanındaki ilköğretim okullarında devam edecek.

  • 10:00 "Bolu'yu Karabük yaptırmayacağız" diyen Tanju Özcan, Afrikalı öğrenciler için harekete geçti

    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek, "Karabük Üniversitesi sayesinde, oradaki eski rektörün sayesinde ve sonrasında onun akıl hocası ve şu anda Bolu'da görev yapan İbrahim Kürtül sayesinde bütün dünyaya rezil olduk. Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız" dedi.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor
    09:59 Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

    Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servislerinin güvenliği ve trafik kurallarına uyumu sağlanmaya çalışılıyor. Ekipler, sürücüleri uyarırken öğrencilere de trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi
    09:18 Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Sofra Sanatları Yarışması, Eskişehir'de gerçekleştirildi. Yiyecek içecek alanında mesleki eğitim gören 452 lisenin katıldığı yarışmada öğrenciler, Türk mutfağının geleneksel ve yöresel tatlarını sergiledi. Yarışmanın birincisi Eskişehir Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya takdim edildi.


Advertisement