Emşav'dan "18 Mart Şehitleri Anma Gecesi" - Son Dakika
Güncel

Emşav'dan "18 Mart Şehitleri Anma Gecesi"

Emşav\'dan "18 Mart Şehitleri Anma Gecesi"

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Abdurrahman Yılmaz, şehit aileleri ve vazife malulleriyle bir araya geldi.

15.03.2017 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Başkanı Abdurrahman Yılmaz, şehit aileleri ve vazife malulleriyle bir araya geldi.

EMŞAV mensupları, "18 Mart Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla program düzenledi. Ankara Meyra Palas Otel'de gerçekleştirilen programa, EMŞAV Başkanı Abdurrahman Yılmaz'ın yanı sıra Kamu Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, çok sayıda şehit yakını ve vazife malulü katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Yılmaz, Türk varlığını Anadolu'dan çıkartmak isteyen haçlı zihniyetinin, günümüzde topyekun saldırıya geçtiğini vurguladı.

Çanakkale Zaferi'nin tarihin altın sayfaları arasında yer aldığını ifade eden Yılmaz, "Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yılında şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. Çanakkale Destanı dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Varlığımızı Anadolu topraklarından temizlemek adına bir araya gelen Avrupa'nın haçlı orduları, ellerindeki tüm imkanlarıyla saldırmalarına karşın, ecdadımızın inanç ve kararlılığı karşısında en büyük hezimeti yaşamış olsalar da cephede kaybettiklerini namertçe hilelerle kazanmak için ellerinden geleni yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmemiştir. Fırsat buldukları her dönemde içimizdeki hainleri de devreye sokmak kaydıyla ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bu oyunlarını oynamaya devam etmektedirler" şeklinde konuştu.

"Türlü oyunlarla bu aziz vatanı bölemeyen haçlı zihniyeti, son günlerde topyekun saldırıya geçmiş bulunuyor"

Türk ulusunu hedef alan unsurlara İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un 'Tek dişi kalmış canavar' benzetmesinde bulunan Yılmaz, "Bu ihanet şebekesinin en son oyununu 15 Temmuz gecesinde gördük. Bugüne kadar türlü oyunlarla bu aziz vatanı bölemeyen haçlı zihniyeti, son günlerde Mehmet Akif Ersoy'un da 'Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar' dizesinde dediği gibi bu haçlı zihniyeti topyekun saldırıya geçmiş bulunuyor. Yeri geldiğinde medeni görünen bütün tek dişi kalmış canavarlar, gerçek yüzlerini göstermeye başlamıştır" ifadelerini kullandı.

Yılmaz'ın konuşmasını tamamlamasının ardından, şehitlerin ruhları için okunan Kur-an'ı Kerim tilavetiyle ve dualarla programa devam edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emşav'dan '18 Mart Şehitleri Anma Gecesi' - Son Dakika


Advertisement