12 Yaşındaki Hüseyin'in Kardeş Acısı, Görenlerin İçini Sızlattı - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Hüseyin'in Kardeş Acısı, Görenlerin İçini Sızlattı

12 Yaşındaki Hüseyin\'in Kardeş Acısı, Görenlerin İçini Sızlattı

Kas hastalığına yakalanarak hayatını kaybeden minik kız kardeşinin cenazesinin başında bekleyen 12 yaşındaki Hüseyin Turhan, görenleri ağlattı.

07.02.2016 10:08  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı Hüseyin Turhan. Henüz 12 yaşında. Musallada yatan ise evin en küçük kızı, gözü gibi sevdiği kız kardeşi Sümeyye. Hüseyin, küçük yaşına rağmen kardeş acısı ile tanışanlardan.

Kas hastalığına yakalanan kız kardeşi Sümeyye'nin cenazesini madenci babası Osman Turhan ile birlikte Zonguldak'tan memleketleri Trabzon'un Köprübaşı ilçesine getirmişler.

MUSALLANIN BAŞINDA ACI BEKLEYİŞ

12 yaşındaki Hüseyin, ilçenin Fındıklı mahallesinde minik kardeşi için kılınacak cenaze namazını beklerken görüntülendi.

YÜREKLERİ SIZLATTI

Soğuk havaya ve üşümesine rağmen musallanın başında öylece üzgün şekilde bekleyişi görenlerin de içini sızlattı. Gözyaşlarına hakim olamayanlar, bu acı bekleyişe fatihalarla eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Hüseyin'in Kardeş Acısı, Görenlerin İçini Sızlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • kürtürk: kurban olduğum rabbim sen büyüksün:(((( işte türkte doğunca çocuk kürtte doğunca çocuk tıpkı bu yavrucaklar gibi bizde kardeşiz 69 0 Yanıtla
  • Norvec: Cok üzüldüm kardesim,Allah sana ve ailene sabir versin! 55 0 Yanıtla
  • Ayhan vurucu: Başın sagolsun yüregi büyük kendi küçük aslan parçası Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın Allah sana ve babana sabırlar versin 53 0 Yanıtla
  • kürtler okuyun: benim kürt arkadaslarim var . bundan 14 yil once Ahmet Kaya kurtce sarki cikarcam dedi millet devlet ayaga kalkti simdi trt kürdi kuruldu universitelerde kürtce bolumleri acildi bumu kürt düşmanligi 14 yil once ahmet kayayi hain ilan ettiler simdi istedikleri gibi konusabiliyorlar yasasin akp. 18 33 Yanıtla
  • TİM07: Ulan tabut yokmu bu şehirde.....bu nasıl iş.....Beldeye ne iş yapar ya....bu çocuğun piskoloji bitik .......azınız açıldmı suriyeli dersiniz....önce kendi insanınızın cenazesine sahip çıkın ...... 38 0 Yanıtla
  • asi: Allhim sabir versin kardes acisini rabbim kimseye yasatmasin anlatilmaz bir aci hatirladikca içim sizlar 23 yil gecti unutulmuyo birbirimizin kiymetini bilelim 27 1 Yanıtla
  • Manşet: Allah sabır versin kardeşime 24 0 Yanıtla
  • @@: Kardeş acısı.. Allah kimseye Yaşatmasın.. bende yaşadım çok zor Rabbim dayanma gücü versin 23 0 Yanıtla
  • Lutfi: Allah sabir versin mekani cennet olsun 22 0 Yanıtla
  • yucel kaya: ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN....MEKANI CENNET OLSUN 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahallesi'nde Kapalı Pazar Yeri ve Park Alanı Açılıyor
    12:39 Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahallesi'nde Kapalı Pazar Yeri ve Park Alanı Açılıyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ve Santral Mahallesi'nde gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm projeleri kapsamında yapılan Kapalı Pazar Yeri ve Park Alanı'nın açılış töreni yarın saat 17.00'de yapılacak. Proje kapsamında 6 bin 500 metrekarelik Kapalı Pazar Yeri ve 27 bin 275 metrekarelik yeni bir park alanı hizmete sunulacak.

  • Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı
    12:38 Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş mermi kovanı bulundu.

  • Niğde'de Gündüz Bakımevi Açıldı
    12:38 Niğde'de Gündüz Bakımevi Açıldı

    Niğde'nin Bor ilçesinde çalışan alt gelir grubu annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği Gündüz Bakımevi açıldı. Bakımevi, 3-6 yaş arasındaki çocuklara hizmet verecek ve Bor Belediyesi tarafından işletilecek.

  • Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı
    12:37 Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs geyiğe çarptı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi
    12:37 Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi

    Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremlerin öğrenciler üzerindeki etkisini azaltmak ve yetenekli çocukları keşfetmek amacıyla ses yarışması düzenledi. Yarışmanın ilçe finalleri başladı ve birinci seçilen öğrenciler il finalinde yarışacak. Yarışmada öğrenciler türküler seslendirirken öğretmenleri de sazlarıyla eşlik ediyor. Yarışmanın amacı, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmek ve depremlerin verdiği stresi atmak olarak belirtildi.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    12:36 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Taşkent Caddesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, yüzlerce kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Karabük'e hizmet etme sözü verdi. Programa AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da katıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti
    12:36 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ücretsiz spor okullarında eğitim gören Cimnastik Kulübü öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Cimnastik Müsabakalarında derece elde etti. Köşkler Spor Salonunda düzenlenen müsabakada, DBB sporcuları Emel Eslem Turgut birinci, Azra Neva Zengin üçüncü ve Hevin Rojvina Kurçak dördüncü oldu.

  • Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:35 Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

    Esenyurt Belediyesi ekipleri, parklarda yenileme ve bakım çalışmaları yaparak, parkları temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor.


Advertisement