En Anlamlı Golf Turnuvası - Son Dakika
Güncel

En Anlamlı Golf Turnuvası

En Anlamlı Golf Turnuvası

Turizm Acentesi TUI, Robinson Club Nobilis ve Taurus Golf Club tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuva, Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Robinson Club Nobilis'in golf sahasında dün gerçekleştirildi.

05.01.2015 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm Acentesi TUI, Robinson Club Nobilis ve Taurus Golf Club tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuva, Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Robinson Club Nobilis'in golf sahasında dün gerçekleştirildi. Turnuvaya, Antalya ve Ankara'dan 45 amatör golfçü katıldı. Golfçülerin katılım ücreti olarak ödediği miktar ile sponsorların desteğiyle toplanan paraların Soma'daki maden kazasında yaşamını yitiren madencilerin çocukları için bağışlanacağı belirtildi. Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı (AKHAV) Başkanı kan ve genetik hastalıklar uzmanı Prof. Dr. Duran Canatan da etkinliğe katılarak destek verdi. Robinson Otelleri Türkiye Koordinatörü Mahmut Var, Elim bir kaza sonucu Soma'da maden kazasında yaşamını yitiren madencilerin çocukları yararına bir turnuva düzenledik. Turnuvanın geliriyle yardım yapacağız. Amacımız bundan sonra da bu tür sosyal faaliyetlere devam etmek dedi.

Bugüne kadar 3 kategoride gerçekleşen turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Kadınlarda Hediye Çağıl birinci, Yurdanur Akkaş ikinci, İnge Wilken üçüncü oldu. Erkekler A kategorisinde Recep Turan birinci, Nurettin Katrancı ikinci, Ali Şahin üçüncü olurken, Erkekler B kategorisinde Önder Sezgi birinci, Abdullah Irmak ikinci, Hami Özsoy üçüncü oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel En Anlamlı Golf Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement