Son dakika Yıldırım haberleri, Yıldırım son dakika, son dakika Yıldırım

Son Dakika Yıldırım Haberleri

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Üniversite Öğrencilerine Destek Olacağını Söyledi
    17 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Üniversite Öğrencilerine Destek Olacağını Söyledi

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da 15 bin üniversite öğrencisinin kaydını dondurduğunu belirterek, bu çocuklara destek olacaklarını ve ihtiyaç sahibi tüm insanlara sahip çıkan bir anlayışı ortaya koyacaklarını söyledi.

  • Bursa'da Gençlere Yeni Futbol Tesisi Hizmete Açıldı
    17 Mar Bursa'da Gençlere Yeni Futbol Tesisi Hizmete Açıldı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne kazandırdığı futbol tesisini düzenlenen törenle hizmete açtı. Tesis, gençlere sporu sevdirmek ve daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla yapıldı. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve diğer protokol üyeleri katıldı.

  • Mustafa Bozbey, Yıldırım'da Vatandaşlarla Buluştu
    17 Mar Mustafa Bozbey, Yıldırım'da Vatandaşlarla Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım ilçesi Mesken Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Elektrik kesintisinin olduğu meydanı telefonlarıyla aydınlatan vatandaşların arasında yürümekte zorluk çeken Bozbey'e bir vatandaşın söylediği 'Gelin ve artık adaleti getirin' sözü ise kalabalıktan büyük alkış aldı.

  • Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm sadece binaları yıkmak değildir
    17 Mar Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm sadece binaları yıkmak değildir

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşümün sadece binaları yıkmak ve yerine yeni yapılar dikmek olmadığını belirterek, vatandaşların geleceğe dönük ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi. Bozbey ayrıca, Büyükşehir Belediyesinin bütçe harcamalarına da dikkat çekti.

  • Bursa'da 4 öğrenci kapanan okulda mahsur kaldı, seslerini böyle duyurdular
    17 Mar Bursa'da 4 öğrenci kapanan okulda mahsur kaldı, seslerini böyle duyurdular

    Bursa'da ders çalışırken saate bakmayan 4 öğrenci, okulda mahsur kaldı. Yanlarında telefon bulunmayan öğrenciler, seslerini okulun en üst katındaki bir sınıfın camına çıkarak duyururken, öğretmenlerden birinin gelmesiyle öğrenciler kurtarıldı.

  • Bursa'da ders çalışırken mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı
    17 Mar Bursa'da ders çalışırken mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı

    Bursa'da ders çalışırken saate bakmayan 4 öğrenci, okulda mahsur kaldı. Yanlarında telefon bulunmayan öğrenciler, seslerini okulun en üst katındaki bir sınıfın camına çıkarak duyururken, öğretmenlerden birinin gelmesiyle öğrenciler kurtarıldı. Olay, merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi.

  • Varank ve Aktaş, Bursalılarla Sahur Yaptı
    17 Mar Varank ve Aktaş, Bursalılarla Sahur Yaptı

    TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Abdal Meydanı'nda gençlerle sahur yaptı. Varank, konuşmasında Bursa'nın örnek bir şehir olduğunu ve Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarının hizmete devam edeceğini belirtti. Aktaş ise gençlere yönelik yapılan hizmetlerin devam edeceğini ve yeni dönemde sürprizlerin olduğunu söyledi.

  • Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerle sahurda buluştu
    15 Mar Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerle sahurda buluştu

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileriyle sahurda bir araya gelerek sahur bereketini paylaştı. Başkan Yılmaz, öğrencilere menemen hazırlayarak birlikte sahur yaptı. Öğrenciler, Yılmaz'a ilgisi ve destekleri için teşekkür etti.

  • Yıldırım'da Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı
    15 Mar Yıldırım'da Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

    Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle Yıldırım'da hizmete açılan Gençlik Merkezi, gençlerin tüm beklentilerine cevap verecek olanaklara sahip.

  • 18 Yaşındaki Şahsın 52 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Var İzini Kaybettirmek İçin Tarlaya Girdi, Polisin Amansız Takibiyle Yakalandı
    15 Mar 18 Yaşındaki Şahsın 52 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Var İzini Kaybettirmek İçin Tarlaya Girdi, Polisin Amansız Takibiyle Yakalandı

    Bursa'da 18 yaşındaki şahsın yapılan sorgusunda tamamı hırsızlık suçlarından 52 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 53 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, cezaevine teslim edildi.

  • Bursa'da 18 Yaşındaki Şahsın 52 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulundu
    15 Mar Bursa'da 18 Yaşındaki Şahsın 52 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulundu

    Bursa'da yapılan bir operasyonda, 18 yaşındaki bir şahsın 52 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 53 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Özel: 'Bir Genel Seçimde Partimi İktidar Yapmazsam Bir Gün Durmam, Ayrılırım'
    14 Mar Özel: "Bir Genel Seçimde Partimi İktidar Yapmazsam Bir Gün Durmam, Ayrılırım"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “CHP’nin genel başkanı olarak bu kadar başarıya susamış ve insanların bu kadar travmatik bir döneminde, partinin sekizinci ve seçim geçiren altıncı genel başkanı olmak suretiyle eğer partimi bir genel seçimde iktidar yapmazsam bir gün durmam. Ama iktidar yapacağız, o noktada çok kararlıyız” dedi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'de Spor Devrimi Yaşanıyor
    14 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'de Spor Devrimi Yaşanıyor

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'de spor devrimi yaşandığını söyledi.

  • Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin son meclis toplantısında teşekkür plaketleri takdim etti
    14 Mar Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin son meclis toplantısında teşekkür plaketleri takdim etti

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019-2024 dönemi son meclis toplantısında meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi. Aktaş, konuşmasında şehre değer katmak için birlikte çalıştıklarını ve geleceğe dair kararları birlikte aldıklarını belirtti.

  • Bursa'da Karısını Bıçaklayarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi
    14 Mar Bursa'da Karısını Bıçaklayarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi

    Bursa'da tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığın, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması yönünde mütalaa verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, sanığın haksız tahrik hükümleri uygulanmadan cezalandırılmasını istedi.

  • Ramazan Ayında En Çok Ziyaret Edilen Şehirler
    14 Mar Ramazan Ayında En Çok Ziyaret Edilen Şehirler

    Enuygun, ramazan ayında en çok ziyaret edilen şehirleri listeledi. Konya, Hazreti Mevlana ile özdeşleşen atmosferi ve kutsal mekanlarıyla ilk sırada yer alıyor. Ankara'da Hacı Bayram Camii ve Türbesi, Bursa'da Ayasofya Camii, Ulu Cami ve Emir Sultan Külliyesi, Şanlıurfa'da Balıklıgöl ve Şuayb şehri harabeleri, Edirne'de ise Selimiye Camisi en sık ziyaret edilen noktalar arasında bulunuyor.

  • Bursa'da alacak verecek meselesinde silahlar konuştu: Kurşun yağdırılan otomobilden sağ çıktılar
    14 Mar Bursa'da alacak verecek meselesinde silahlar konuştu: Kurşun yağdırılan otomobilden sağ çıktılar

    Bursa'da alacaklılarını takip eden bir grup şüpheli, hedef araca peş peşe ateş açtı. Araç delik deşik olurken, içeride bulunan iki kişi şans eseri yara almadı. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Bursa'da Alacaklılarını Takip Eden Şüpheliler Araçlarına Ateş Açtı
    14 Mar Bursa'da Alacaklılarını Takip Eden Şüpheliler Araçlarına Ateş Açtı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, alacaklılarını takip eden bir grup şüpheli, araçlarını kurşuna dizdi. Şans eseri yara almayan araç sahipleri, polis tarafından yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Bursa'da Otomobilden Hafif Ticari Araca Ateş Açıldı
    14 Mar Bursa'da Otomobilden Hafif Ticari Araca Ateş Açıldı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde seyir halindeki bir otomobilden hafif ticari araca pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda yara almadan kurtulan araç sürücüsü ve yanındaki kişi, polis ve sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

  • 10 yaşındaki çocuğun yardımına koşmak için camdan atladı! O anlar kamerada
    13 Mar 10 yaşındaki çocuğun yardımına koşmak için camdan atladı! O anlar kamerada

    Bursa yolun karşısına geçtiği sırada otomobilin altında kalan 10 yaşındaki çocuğa yardım etmek isteyen bir vatandaş evinin camından atladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

  • Bursa'da etkili olan sağanak yağış yerini doluya bıraktı
    13 Mar Bursa'da etkili olan sağanak yağış yerini doluya bıraktı

    Merkez Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde sabah saatlerinde etkisini gösteren ve hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağmur, zaman zaman yerini doluya bıraktı. O anlar saniye saniye amatör kameraya yansırken, yağan dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. - BURSA

  • Bursa'da Husumetli Saldırı: İki Kadın Yaralandı
    13 Mar Bursa'da Husumetli Saldırı: İki Kadın Yaralandı

    Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşanan olayda, husumetlilerden biri diğerinin kaçtığı eve ateş açtı. Açılan ateş sonucu, olayla ilgisi olmayan 2 kadın yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri, failleri kısa sürede yakaladı.

  • Gece kulübü sahibini öldüren sanık: Silahı hobi olarak taşıyordum
    13 Mar Gece kulübü sahibini öldüren sanık: Silahı hobi olarak taşıyordum

    Bursa'da, gece kulübü sahibi Arif Akcan'ı öldüren İlker Karagöz ve Can Sır'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Karagöz, olayın cezaevine bir suçtan girmeden önce eğlenmek istediği sırada yaşandığını belirterek silahı ise hobi amaçlı taşıdığını söyledi.

  • Hayırsever iş adamı Yıldırım Yıldırım, Ağrı'da ramazan boyunca iftar verecek
    12 Mar Hayırsever iş adamı Yıldırım Yıldırım, Ağrı'da ramazan boyunca iftar verecek

    Bursa'da yaşayan hayırsever iş adamı Yıldırım Yıldırım, ramazan ayında memleketi Ağrı'da iftar yemeği vermek için çalışma başlattı. İftar programını organize eden Yıldırım, Ağrı'da her gün 5-6 bin kişiye iftar yemeği vermeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, ülke genelinde yaklaşık 50 bin gıda kolisi dağıtacaklarını ve deprem bölgesine yardım yapacaklarını söyledi.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi'ndeki gençlerle buluştu
    12 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi'ndeki gençlerle buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi'ndeki sahur programında gençlerle buluştu. Aktaş, gençlerle sohbet edip internet paketi hediye etti ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

  • Nazif'in Düğmeleri sergisi, Bursa'da sanatseverleri ağırlıyor
    12 Mar Nazif'in Düğmeleri sergisi, Bursa'da sanatseverleri ağırlıyor

    Selanik'ten Bursa'ya, yaşanmış bir hayat hikayesinin sonucunda ortaya çıkan düğme koleksiyonundan kurgulanan 'Nazif'in Düğmeleri' sergisi, 17 Mart'a kadar Rami Kütüphanesi'nde sanatseverleri ağırlayacak. Koleksiyonda metal, ahşap, deri, sedef, cam ve kumaş gibi farklı malzemelerden üretilen, tarihi değeri olan yaklaşık 4 bin düğme yer alıyor.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Vakıf Mahallesi'nde Gençler Tarafından Karşılandı
    12 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Vakıf Mahallesi'nde Gençler Tarafından Karşılandı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile birlikte Vakıf mahallesinde gençler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Önümüzdeki dönem Yıldırım ve Bursa'daki değişim ve dönüşümü herkesin göreceğini anlatan Başkan Aktaş, 'Yeni dönem kentsel dönüşüm, yol ve ulaşım yılı olacak' dedi.

  • Torbacılar çatıdan kaçtı... Gardıropta yakalandı...
    12 Mar Torbacılar çatıdan kaçtı... Gardıropta yakalandı...

    Bursa'da gerçekleştirilen Şimşek operasyonunda torbacılar çatılardan kaçmaya çalışırken, gardıroplarda saklandı. Operasyon sonucunda 60 şüpheli gözaltına alındı, 41'i tutuklandı, 2 kişi ev hapsi aldı, 17 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi, şahısların mal varlıklarına da el konuldu.

  • Bursa'da yapılan narkotik operasyonunda 60 şüpheli gözaltına alındı
    12 Mar Bursa'da yapılan narkotik operasyonunda 60 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu ve Bursa merkezli yapılan narkotik operasyonunda 60 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 41 kişi tutuklandı, 2 kişi ev hapsi aldı ve 17 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi, şahısların mal varlıklarına da el konuldu.

  • Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş: Nilüfer'deki Hizmetler Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapıldı
    11 Mar Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş: Nilüfer'deki Hizmetler Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapıldı

    Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, Nilüfer'deki hizmetlerin büyük oranda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti. Aktaş, rakibi Mustafa Bozbey'i eleştirerek, planlama eksikliklerine dikkat çekti ve gelecek dönemde daha fazla yeşil alan ve sosyal projeler yapacaklarını söyledi.

  • Bursa'da 3.5 milyon lira değerinde altın çalındı, zanlılar tutuklandı
    11 Mar Bursa'da 3.5 milyon lira değerinde altın çalındı, zanlılar tutuklandı

    Bursa'da bir kuyumcudan 3.5 milyon lira değerinde altın çalan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Şüphelilerin, kuyumcu soygunu öncesi başka bir otomobilin plakasını çaldıkları ve sahte plakayla orijinal plakayı değiştirdikleri belirlendi. Zanlılar, sanal bahis borcu olduğunu ve bu nedenle soygun planı yaptıklarını itiraf etti.

  • Ramazan ayının ilk teravih namazı Bursa, Eskişehir, Balıkesir ve Bilecik'teki camilerde kılındı
    10 Mar Ramazan ayının ilk teravih namazı Bursa, Eskişehir, Balıkesir ve Bilecik'teki camilerde kılındı

    Ramazan ayının ilk teravih namazı Bursa, Eskişehir, Balıkesir ve Bilecik'teki camilerde de kılındı.

  • Bursa'da Kuyumcudan Silahlı Soygun Yapan Şüpheliler Tutuklandı
    10 Mar Bursa'da Kuyumcudan Silahlı Soygun Yapan Şüpheliler Tutuklandı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir kuyumcudan silahla soygun yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde, sanal bahis kaynaklı banka borçlarının bulunduğu ve soygunu bu nedenle gerçekleştirdikleri öğrenildi. Dün gerçekleşen olayda maskeli 2 kişi, kuyumcudan 1,5 kilogram ağırlığındaki altınları alarak kaçmıştı.

  • Bahis borcunu ödemek için kuyumcu soyan şüpheliler yakalandı
    10 Mar Bahis borcunu ödemek için kuyumcu soyan şüpheliler yakalandı

    Bursa'da bir kuyumcudan 3.5 milyon lira değerinde altın çalan kar maskeli ve silahlı soyguncular, polisin amansız takibi sonucu 8 saat içinde yakalandı. Şüpheliler, sanal bahis borcu nedeniyle kuyumcu soygununu gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Zanlılar, sahte plakayla gerçek plakayı değiştirirken güvenlik kamerasına yakalandı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Ahmet Davutoğlu: Gelecek Partisi, örnek bir belediyecilik anlayışına odaklanacak
    10 Mar Ahmet Davutoğlu: Gelecek Partisi, örnek bir belediyecilik anlayışına odaklanacak

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlerde her yerde aday göstermek yerine örnek bir belediyecilik anlayışını hayata geçirecekleri belli yerlere odaklandıklarını belirtti. Davutoğlu, Bursa'nın Türkiye'nin en derinlikli şehri olduğunu ve ülkenin cumhuriyetin yüzüncü yılına büyük ümitlerle girmediğini ifade etti. Partinin stratejisinin şanslı olmayan adayları aday göstermemek olduğunu vurgulayan Davutoğlu, Bursa'da 5 adaylarının iddialı olduğunu söyledi.

  • Yeni dönemde Yıldırım için fazlası var
    10 Mar Yeni dönemde Yıldırım için fazlası var

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2024-2029 proje tanıtım toplantısında gelecek dönem hayata geçirmeyi planladıkları projeleri paylaştı.

  • TÜİOSB Başkanı Gül Akyürek Balta 'Yılın Fark Yaratan Kadını' ödülüne layık görüldü
    10 Mar TÜİOSB Başkanı Gül Akyürek Balta 'Yılın Fark Yaratan Kadını' ödülüne layık görüldü

    Mersin-Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB) Başkanı Gül Akyürek Balta, BUİKAD tarafından düzenlenen 'Yılın Başarılı Kadınları' ödül töreninde 'Yılın Fark Yaratan Kadını' ödülüne layık görüldü.

  • Bursa'da Altın Soygunu: Kar Maskeli Soyguncular Yakalandı
    10 Mar Bursa'da Altın Soygunu: Kar Maskeli Soyguncular Yakalandı

    Bursa'da bir kuyumcudan 3.5 milyon lira değerinde altın çalan kar maskeli ve silahlı soyguncular, polisin amansız takibi sonucu 8 saat içinde yakalandı. Şüpheliler, sanal bahis borcu nedeniyle kuyumcu soygununu gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Güvenlik kameraları, şüphelilerin sahte plakayla gerçek plakayı değiştirme anlarını saniye saniye kaydetti.

  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Ümraniye'de konuştu Açıklaması
    09 Mar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Ümraniye'de konuştu Açıklaması

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'a gelen bazı CHP'li belediye başkanlarını eleştirerek, "Birçok CHP'li belediye başkanı da oralara özel jetlerle geldiler.

  • TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, seçmenlere hitap etti
    09 Mar TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, seçmenlere hitap etti

    TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ve Bursa'nın Yıldırım ilçe Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, seçmenlere hitap ederek, projelerini tanıttılar. Varank, vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtirken, Yılmaz da insan odaklı projelerle Yıldırım'ı daha iyi bir hale getireceklerini söyledi.

  • Bursa'da Kuyumcudan Altın Gasbeden Şüpheliler Yakalandı
    09 Mar Bursa'da Kuyumcudan Altın Gasbeden Şüpheliler Yakalandı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde silah tehdidiyle girdikleri kuyumcudan vitrindeki altınları gasbeden 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin kiraladıkları otomobile çalıntı plakaları takarak kaçtıkları belirlendi. Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda gasbedilen ziynet eşyaları ve 2 tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

  • Bursa'da 3.5 Milyon Lira Değerinde Altın Çalındı, Soygun Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
    09 Mar Bursa'da 3.5 Milyon Lira Değerinde Altın Çalındı, Soygun Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

    Bursa'da öğle saatlerinde kar maskeli ve ellerindeki silahlarla girdikleri kuyumcudan 3.5 milyon lira değerinde altın çalan soyguncular, polisin amansız takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Soygun anı güvenlik kamerasına yansıdı ve gasp edilen mücevherler eksiksiz olarak ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Bursa'da Güney Koridoru'nun bir parçası olan Türkmenbaşı-Erdoğan Caddesi Bağlantı Yolu hizmete açıldı
    09 Mar Bursa'da Güney Koridoru'nun bir parçası olan Türkmenbaşı-Erdoğan Caddesi Bağlantı Yolu hizmete açıldı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın vizyon projelerinden biri olan 'şehri 3 ulaşım ana hattına' kavuşturma çalışmalarının bir parçası olan Güney Koridoru'nun tamamlama çalışmalarının devamı olan Türkmenbaşı-Erdoğan Caddesi Bağlantı Yolu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yol, Kestel-Yıldırım-Osmangazi-Nilüfer hattında şehir trafiğinin rahatlatılmasını hedefliyor.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, seçimlerde başarı için iyi anlatmanın önemini vurguladı
    09 Mar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, seçimlerde başarı için iyi anlatmanın önemini vurguladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çanakkale'de yapılan proje tanıtım toplantısında konuşarak, seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti. Uraloğlu, AK Parti'nin Çanakkale'deki hizmetlerini anlattı ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeleri açıkladı.

  • Yıldırım Belediyesi Mevlana 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutların anahtarları teslim edildi
    09 Mar Yıldırım Belediyesi Mevlana 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutların anahtarları teslim edildi

    Yıldırım Belediyesi Mevlana 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde tamamlanan konutların anahtarlarını düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim etti.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: CHP'li belediyeler kentsel dönüşüme karşı
    09 Mar Çevre Bakanı Özhaseki: CHP'li belediyeler kentsel dönüşüme karşı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP'li belediyelerin kentsel dönüşüme karşı olduğunu belirterek, AK Parti'li belediyelerin ise büyük bir gayretle çalıştığını söyledi. Özhaseki, deprem bölgelerinde yaşadığımızı ve kentsel dönüşümün önemli olduğunu vurguladı.

  • Çevre Bakanı: Bursa için acil durum butonuna bastık
    09 Mar Çevre Bakanı: Bursa için acil durum butonuna bastık

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Dünya Bankası ile yeni bir anlaşma yaptığımızda önceliğimiz Bursa olacaktır.

  • CHP Bursa Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey: 'Bursa Kent Anayasası'nı yaparak işe başlayacağız'
    09 Mar CHP Bursa Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey: "Bursa Kent Anayasası'nı yaparak işe başlayacağız"

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey, 2050 Bursa Kent Anayasası'nı yaparak işe başlayacaklarını ifade ederek, "Yaşanabliir kent, yeşil Bursa özlemi çok fazla.

  • MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi
    09 Mar MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi

    Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yıldırım'ın Gücü Kadınlarımız' programı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve diğer birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Programda, MHP'li kadınların güçlü ve millete bağlı olduğu vurgulandı.

  • Bursa'da Kuyumcuya Silahlı Soygun
    09 Mar Bursa'da Kuyumcuya Silahlı Soygun

    Bursa'da bir kuyumcuya giren 3 kişi, silah tehdidiyle vitrindeki altınları gasbederek kaçtı. Olayın ardından polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Çalınan altınların değeri yaklaşık 3 milyon 500 bin lira olarak belirlendi.

  • Bursa'da kar maskeli ve eli silahlı şüpheliler kuyumcudan 3.5 milyon değerinde altın çaldı
    09 Mar Bursa'da kar maskeli ve eli silahlı şüpheliler kuyumcudan 3.5 milyon değerinde altın çaldı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kar maskeli ve eli silahlı iki şüpheli, bir kuyumcudan 3.5 milyon değerindeki yaklaşık buçuk kilo altını çalarak kaçtı. Şüpheliler, olay yerinden otomobile binerken havaya ateş açarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İstanbul'un fethine giden yolu açan cesur sultan: Yıldırım Bayezid
    08 Mar İstanbul'un fethine giden yolu açan cesur sultan: Yıldırım Bayezid

    Osmanlı Devleti'nin 4'üncü sultanı Yıldırım Bayezid'in vefatının 621. yılı anılıyor. Bayezid, askeri gücü, halkına ve şehrine yaptığı hizmetlerle öne çıkan bir liderdi. Anadolu Hisarı'nı yaptırarak İstanbul'un fethine giden yolu açan Bayezid, birçok zafer kazandı ve Bursa'yı imar etti. Ancak Timur İmparatorluğu'na yenilerek esir düştü ve 1403'te vefat etti. Yıldırım Bayezid'in birçok önemli eseri bulunmaktadır ve eğitime büyük önem vermiştir.

  • Bursa'da 28 camide hatimle teravih namazı kılınacak
    08 Mar Bursa'da 28 camide hatimle teravih namazı kılınacak

    On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının gelmesiyle birlikte Bursa'da 28 camide hatimle teravih namazı kılınmaya başlanacak. Osmangazi ilçesinde 10, Nilüfer'de 4, İnegöl'de 3, Mustafakemalpaşa'da 2, Yıldırım'da 2, Gemlik, Kestel, Mudanya, İznik, Orhangazi, Karacabey, Yenişehir'de 1 camide olmak üzere 12 ilçe ve 28 camide hatimle teravih namazı kılınacak. Hatimle teravih namazı ramazan ayı boyunca devam edecek.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması
    08 Mar Bursa Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması, sivil toplum kuruluşlarından kamu kurumlarına, muhtarlardan siyasilere kadar toplumun tüm kesimlerinden kadınları bir araya getirdi.

  • Bursa'da oto tamirhanesinde çıkan yangın 4 aracı küle çevirdi
    08 Mar Bursa'da oto tamirhanesinde çıkan yangın 4 aracı küle çevirdi

    Bursa'da merkez Yıldırım Otosansit 12. Blok'taki oto tamirhanesinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek iş yeri önündeki 4 aracı da küle çevirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Polis, yangının çıkış nedenini araştırıyor.

  • Bursa'da Oto Tamirhanesinde Çıkan Yangında 4 Araç Yandı
    08 Mar Bursa'da Oto Tamirhanesinde Çıkan Yangında 4 Araç Yandı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Otosansit 12. Blok'taki oto tamirhanesinde çıkan yangında, tamirhane önünde park halinde bulunan 4 araç zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren müdahalesiyle yangın söndürüldü.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Millet Kütüphanesi'nde Buluştu
    07 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Millet Kütüphanesi'nde Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Altıparmak'taki Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya gelerek sazlı sözlü muhabbet etti. Başkan Aktaş, gençlerle birlikte şarkı söyledi ve gençlere yönelik projeler hakkında konuştu.

  • Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek Heimlich manevrasıyla kurtuldu
    07 Mar Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek Heimlich manevrasıyla kurtuldu

    Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde boğulmaktan kurtuldu. Bebeğin boğazına takılan yiyeceği fark eden işletme sahibi hemen müdahale ederek bebeğin yeniden nefes almasını sağladı. İşletme sahibi, bu tür durumlarda eğitimli kişilerin müdahalesinin önemini vurgulayarak gıda sektöründe çalışanların bu eğitimi alması gerektiğini belirtti.

  • Bursa'da bir kafede boğulmaktan kurtulan bebek
    07 Mar Bursa'da bir kafede boğulmaktan kurtulan bebek

    Bursa'da bir kafede boğazına yiyecek takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası sayesinde boğulmaktan kurtuldu. Yıldırım ilçesindeki kafeye bebeğiyle gelen anne, çay ve kurabiye siparişi verdi. Masadan aldığı kurabiyeyi ağzına götüren bebek, bir süre nefessiz kaldı. Annenin çığlıkları üzerine bebeğin boğazına yiyecek takıldığını fark eden işletme sahibi Sedat Kapan, hemen Heimlich manevrası uyguladı. Kapan, yaptığı müdahaleyle bebeğin boğazındaki yiyeceğin çıkmasını ve yeniden nefes almasını sağladı. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

  • Bursa, Bilecik, Sakarya ve Yalova'da Ramazan Ayı Boyunca İftar Verilecek
    07 Mar Bursa, Bilecik, Sakarya ve Yalova'da Ramazan Ayı Boyunca İftar Verilecek

    Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ramazan ayı boyunca Bursa, Bilecik, Sakarya ve Yalova'da iftar verileceği açıklandı. İhtiyaç sahipleri ve dileyen herkese hizmet verileceği belirtilen açıklamada, Bursa'da Yıldırım'da Emir Sultan Hamamı ve Osmangazi'de Merinos AKKM Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Kuzey Teras Salonu, Sakarya'da Aziz Duran Parkı Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Kentpark, Yalova'da Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde, Bilecik'te ise Kardelen Düğün Salonu'nda iftar sofraları kurulacak.

  • Bursa'da Mama Sandalyesinde Oturan Çocuğa Hayat Kurtaran Müdahale
    07 Mar Bursa'da Mama Sandalyesinde Oturan Çocuğa Hayat Kurtaran Müdahale

    Bursa'da bir kafeteryada mama sandalyesinde oturan çocuk, boğazına kurabiye takılınca ölüm tehlikesi yaşadı. İşletme sahibi Sedat Kaplan'ın Heimlich manevrasıyla çocuğun hayata dönmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Termik Santral İşçileri Zam ve Sosyal Hak İstiyor
    06 Mar Termik Santral İşçileri Zam ve Sosyal Hak İstiyor

    Kütahya'nın Tavşanlı ve Bursa'nın Orhaneli ilçelerinde özelleştirilen termik santrallerde çalışan işçiler, zam ve sosyal hakların iyileştirilmesini talep etmek için eylem yaptı. Tes-İş Sendikası üyesi işçiler, yemekhane içerisinde çatal ve kaşıkla masalara vurarak tepkilerini gösterdi. Sendika başkanı, işçilerin haklı mücadelesinin devam edeceğini belirtti ve işverene çağrıda bulundu.

  • İnegöl'deki termal su alanı binlerce kişinin ilgisini çekiyor
    06 Mar İnegöl'deki termal su alanı binlerce kişinin ilgisini çekiyor

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan termal su, halkın ilgisini çekiyor. 15 yıldır durmadan akan kaplıca suyu nedeniyle alan adeta bir Pamukkale'ye dönüştü. Binlerce kişi ücretsiz termal ve çamur için farklı şehirlerden bölgeye akın ediyor.

  • Kayseri ve Bursa'da seçim anketi! AK Parti birini farkla kazanırken diğerini kaybediyor
    05 Mar Kayseri ve Bursa'da seçim anketi! AK Parti birini farkla kazanırken diğerini kaybediyor

    31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Kayseri ve Bursa'da yapılan araştırmanın sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. İki farklı firmanın anketine göre; Kayseri'de AK Parti adayı seçimi büyük farkla kazanırken Bursa'da ise CHP'nin adayı Mustafa Bozbey ipi göğüslüyor.

  • BESOB ve Esnaf Kefalet Kooperatifleri Üyeleriyle Buluştu
    05 Mar BESOB ve Esnaf Kefalet Kooperatifleri Üyeleriyle Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, BESOB ve Esnaf Kefalet Kooperatifleri üyeleriyle bir araya gelerek esnafları karar süreçlerine dahil edeceklerini vurguladı.

  • Yıldırım Belediyesi Sultan Alparslan Kültür Evi'ni hizmete açtı
    04 Mar Yıldırım Belediyesi Sultan Alparslan Kültür Evi'ni hizmete açtı

    Yıldırım Belediyesi, Bursa Muşlular Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MUŞ-DER) Sultan Alparslan Kültür Evi'ni hizmete açtı. Açılışa birçok önemli isim katıldı.

  • Bursa Muhtar Evi Gökdere Millet Bahçesi'nde Hizmete Açıldı
    04 Mar Bursa Muhtar Evi Gökdere Millet Bahçesi'nde Hizmete Açıldı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gökdere Millet Bahçesi içerisinde hazırlanan 'Bursa Muhtar Evi', muhtarların bir araya gelebilmesi ve fikir alışverişinde bulunabilmesi için hizmete açıldı. Muhtarlar, burada çeşitli toplantılar düzenleyebilecek ve sosyal faaliyetlerde bulunabilecek.

  • Kütahya Seyitömer ve Bursa Orhaneli'de İşçiler Vizite Eylemi Yaptı
    04 Mar Kütahya Seyitömer ve Bursa Orhaneli'de İşçiler Vizite Eylemi Yaptı

    Kütahya Seyitömer ve Bursa Orhaneli ilçelerinde bulunan termik santrallerde çalışan işçiler, ağır ve tehlikeli çalışma koşulları nedeniyle ücretlerin asgari ücret seviyesinde kalmasına tepki göstermek amacıyla vizite eylemi gerçekleştirdi. İşçiler, tek toplu iş sözleşmesi, eşit ücretler ve aynı çalışma koşulları taleplerini dile getirdi.

  • Yıldırım Belediyesi, Balabanbey Kalesi'nde Futbol Sahası Açtı
    03 Mar Yıldırım Belediyesi, Balabanbey Kalesi'nde Futbol Sahası Açtı

    Yıldırım Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin ilk yapısı olan Balabanbey Kalesi'nde askerlerin talimhane olarak kullandığı alanda Nafiz Caşka Futbol Sahası'nı hizmete açtı. Sahada çocuklar ve gençler spor yapma imkanı bulacak.

  • Bursa'da yakıtı biten araçları çalan hırsızlar tutuklandı
    03 Mar Bursa'da yakıtı biten araçları çalan hırsızlar tutuklandı

    Bursa'da çalınan araçların yakıtları bitince başka araç çalan oto fareleri, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, merkez Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi'nde meydana geldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni dönem için vizyonunu ve projelerini açıkladı
    02 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni dönem için vizyonunu ve projelerini açıkladı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşımı kolaylaştırmak ve trafiği rahatlatmak için birçok proje hazırladıklarını belirtti. Aktaş, 2035 yılı ulaşım ana planında yer alan Demirtaş-Çalı metro hattına başlayacaklarını ve toplam raylı sistem hattını 89 kilometreye çıkaracaklarını söyledi. Ayrıca, kentsel dönüşüm projeleri, yeşil alanlar, akıllı şehir yönetimi ve gençlere yönelik destekler gibi konular da açıklandı.

  • Alinur Aktaş 'Şimdi dönüşüm zamanı' diyerek yeni projelerini açıkladı
    02 Mar Alinur Aktaş "Şimdi dönüşüm zamanı" diyerek yeni projelerini açıkladı

    Cumhur İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, "şimdi dönüşüm zamanı" diyerek yeni mega projelerini açıkladı.

  • Bursa'da Ziynet Eşyası Hırsızlığı Şüphelisi Yakalandı
    02 Mar Bursa'da Ziynet Eşyası Hırsızlığı Şüphelisi Yakalandı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir evden ziynet eşyalarının çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık şüphelilerinin E.B. ve E.U. olduğunu tespit etti. Hamile olan ve 31 suçtan kaydı bulunan E.B. yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheli E.U'nun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayırsever iş adamı Davut Çalışkan'ın destekleriyle açılan sağlık merkezi hizmete girdi
    02 Mar Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayırsever iş adamı Davut Çalışkan'ın destekleriyle açılan sağlık merkezi hizmete girdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesince, hayırsever iş adamı Davut Çalışkan'ın destekleriyle hayata geçirilen "Gülbahçe Beyaze Çalışkan Aile Sağlığı Merkezi ve 38 No'lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu" törenle hizmete açıldı.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gülbahçe Mahallesi'nde Sağlık Merkezi Açtı
    02 Mar Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gülbahçe Mahallesi'nde Sağlık Merkezi Açtı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayırsever işadamı Davut Çalışkan'ın destekleriyle Gülbahçe Mahallesi'nde 'Gülbahçe Beyaze Çalışkan Aile Sağlığı Merkezi ve 38 Nolu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı. Merkezde doktor muayene odaları, engelli odası, gebe izleme odaları, aşılama odaları, acil müdahale odaları, laboratuvar ve kan alma odası gibi birimler bulunuyor.

  • Hırsızların 'pes' dedirten taktiği...Hırsızlık için önce çocuk yapıyorlar
    02 Mar Hırsızların "pes" dedirten taktiği...Hırsızlık için önce çocuk yapıyorlar

    Bursa'da hırsızlar, hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bildikleri için hamile kadınları kullanarak hırsızlık yapıyor. 9 aylık hamile olan bir kadın, 500 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra serbest bırakıldı. Olayın ardından polis, ev sakinlerine tanımadıkları kişilere kapılarını açmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Önce hamile kalıp sonra hırsızlığa çıkıyorlar! 22 yaşındaki kadın, 500 bin liralık vurgun yaptı
    02 Mar Önce hamile kalıp sonra hırsızlığa çıkıyorlar! 22 yaşındaki kadın, 500 bin liralık vurgun yaptı

    Bursa'da 9 aylık hamile olan bir kadın, karnı burnunda hırsızlığa devam etti. Hamile ya da küçük bebeği olanların cezaevine girmediğini bilen sabıkalı kadın hırsız, 500 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Bursa'da Ticari Taksi Motorundan Çıkan Yangın Büyük Hasara Yol Açtı
    02 Mar Bursa'da Ticari Taksi Motorundan Çıkan Yangın Büyük Hasara Yol Açtı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde seyir halindeki bir ticari taksi, motor kısmından çıkan yangın sonucu büyük hasar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Bakanlık ve kamu kurumlarında atama ve görevden alma kararları
    02 Mar Bakanlık ve kamu kurumlarında atama ve görevden alma kararları

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Mersin İl Emniyet Müdürü görevden alındı. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı Mersin İl Milli Eğitim Müdürü de görevden alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da görev değişiklikleri yaşandı. Birçok ilde müdürler atanırken, bazı illerde görevden alınan müdürlerin yerine yeni isimler görevlendirildi.

  • 4 ile yeni emniyet müdürü atandı
    02 Mar 4 ile yeni emniyet müdürü atandı

    Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre 4 ile yeni emniyet müdürü atandı. Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alınırken, Aslan'ın yerine Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk atandı. Diğer taraftan, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van İl Emniyet Müdürlüğüne Murat Mutlu, Batman İl Emniyet Müdürlüğü görevine ise İbrahim Kaba atandı.

Advertisement